rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: večne so le težave, čas in vesolje

6. 11. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
dreamstime_m_121873914

vesolje foto: Dreamstime

Resnica je, da na tem svetu ni nič večno, morda le težave, čas in vesolje. Toda vse to mnogi ljudje zavijejo v tančico lastnega spoznanja, da najdejo novo moč. Kaj pa za teden, ki je pred nami, pravijo zvezde?

Energija okoli nas je včasih nerazumljiva in prav zato zelo zanimiva. Mnogo ljudi ima vero in zaupanje v sebi, res pa je, da se samo v tišini srca lahko okrepijo določena znanja in spoznanja. Stopati po razpotju duhovnosti je za ta čas nekaj normalnega in to so doživljali tudi naši predniki, kajti imeli so čas poglabljati se v mistiko. Pravzaprav je tako, da lahko vsak v nekaj verjame, pri tem ima svobodno voljo. Ključno pri tem je spoznanje, da moramo včasih tako rekoč opraviti bilanco, dodati kakšno novo spoznanje, stopiti korak naprej ali opustiti nekaj iz preteklosti. Modro je, da si ta teden vzamete čas zase in spoznate novo duhovno moč, molite, meditirate ali pa se odpravite v naravo ter opazujete dogajanje v njej.

Oven

Ljubezen: Ta teden boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in tako naredili korak naprej. Skozi prijetne besede boste napredovali v odnosu, v novih spoznanjih, in se povezali na energetski ravni. Rdeča barva vam bo povrnila moč in Mars vam bo podaril nekaj drznosti in samozavesti.


Denar: Opravili boste bilanco in upravičeno boste ponosni nase. Ključno bo, da se zberete; tako se vam bodo odprle nove poti in bilanca bo sestavni del tega. Merkur vam bo okrepil čut za analitiko in skozi to boste znali usmeriti energijo v nekaj plodnega in ustvarjalnega.
Zdravje: Preobrati prinašajo določene ugodnosti in raziskovanje. Glede na zvezdne namige si boste morali vzeti čas zase. V pomoč vam bo hrepenenje, kajti tako najdete nove izzive. Ne pozabite, da se lahko sprostite tudi v prijetni družbi, v naravi in skozi glasbo.

Bik

Ljubezen: Jupiter vam bo dal namig, kaj morate spremeniti, in temu tudi sledite. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v ponedeljek, sredo in četrtek; primeren trenutek za izboljšanje dialoga bo na romantični večerji. Doma se boste odlično počutili.
Denar: Naredili ste načrt, a se bodo stvari odvijale nekoliko drugače. Pri sebi razmislite, kaj sodi v ospredje; tako se boste znali pravilno odločiti. Glede denarja je to plodno obdobje in upravičeno boste ponosni na svoje dosežke.
Zdravje: Predelali boste nekaj iz preteklosti in se osvobodili določenega dvoma. Spoznali boste, kam morate vlagati energijo in kje so vaše osebne meje. Pozitivne misli vam bodo dale navdih, sprostili pa se boste skozi glasbo in izrazno umetnost.

Dvojčka

Ljubezen: Venera vam bo podarila posebno moč. Najbolje se boste počutili doma in v krogu družine. Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, bodo vplivale na vaš osebni razvoj, v ospredju pa bosta diplomacija in izmenjava mnenj. Pomemben poudarek bo tudi na zaupanju in brezpogojni ljubezni.
Denar: Magnetična energija, ki vam jo bo podaril Saturn, prinaša paleto različnih spoznanj in rešitev. Znali se boste poglobiti v obveznosti in v pomoč vam bodo sodelavci. Bolj občutljivi boste v torek in sredo, ko boste morali dobro prebrati tudi drobni tisk.
Zdravje: Nagrajeni boste, če boste v sebi našli mir in ravnovesje. Zvedavost vam bo pomagala uvideti širšo sliko in tako boste spoznali, kaj morate še spremeniti. Dobro boste ubesedili lastna opažanja in zelo aktivni boste v skupinskem delu.

Rak

Ljubezen: Če boste predelali nekaj iz preteklosti, boste imeli v svojem srcu moč, da stopite korak naprej. Srčni izvoljenec vas bo vztrajno spodbujal k samorefleksiji, njegovi namigi bodo pomenljivi. Od srede dalje vam bo Venera dajala več energije in to bo čas napredovanja.


Denar: Poglobili se boste v paleto obveznosti in skozi to lahko naredili korak naprej. Osvobodili se boste tudi nekega bremena in z zaupanjem stopili v ospredje. Uspehi bodo še posebej izraziti do srede, toda kljub vsemu morate biti preudarni. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Plodna energija vam bo dala krila in okrepila zaupanje. Zgodili se bodo preobrati, na katere boste ponosni, in znali boste slediti lastni resnici. Vzeli si boste tudi čas zase ter se veselili majhnih stvari.

Lev

Ljubezen: Venera vam bo namignila prave besede in tako se boste dobro znašli v labirintu strasti. Res pa je, da se boste morali poglobiti v občutke in najti v sebi zaupanje. Srčni izvoljenec vam bo sledil, če boste v pravem trenutku izbrali prave besede. 
Denar: Saturn vam bo prinesel nekaj več obveznosti, a boste pri delu uspešni. Pogumno se boste morali soočiti s tistim, kar morate spremeniti. Zgodili se bodo tudi preobrati, v katerih boste ugotovili, kaj ta trenutek potrebuje največ vaše pozornosti.
Zdravje: Oranžna barva vam bo povrnila energijo, tako boste naredili korak naprej. Dinamika tedna bo v tem, da boste morali opraviti osebno analizo in predelati nekaj iz preteklosti. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Devica

Ljubezen: Venera bo pripomogla, da boste sprejeli ljubezen in jo predelali v odnos. Analitičnost vam ta teden v ljubezni ne bo koristila, bolje je, da se odločite po glasu srca. V ospredju bo romantična energija, na podlagi te lahko hitreje dosežete ravnovesje.
Denar: Spoznali boste svojo moč in jo vpeljali v delovne procese, tako pride tudi uspeh. Odkrili boste, da morate biti bolj spontani; Mars vam bo podaril prave besede in tako boste učinkoviti tudi v komunikaciji. Še posebno uspešen bo konec tedna. Sledijo finančni preobrati.
Zdravje: Pozitivne misli bodo dobra iztočnica za osebno rast. Spoznali boste nekaj novih načinov, kako se osebno razvijati, in tako se vam bo okrepila samozavest. Modro je, da seštejete pluse in minuse, torej upoštevate tako svoje prednosti kot slabosti.

Tehtnica

Ljubezen: Iz spominov boste črpali zaupanje in na ljubezen boste pogledali iskreno. Tako boste še posebno hvaležni za pozornost svojega partnerja. Lažje se bosta dogovorila o potrebnih spremembah. Ključ do ravnovesja je pozorna izbira besed.


Denar: Zelena barva bo vir harmonije in dobrega počutja. Diplomacijo boste zamenjali za odločnost in tokrat bo to dobra odločitev. Denarne zadeve se bodo odvijale po pričakovanjih in rezultati bodo odlični.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnili pogovori, a morate biti bolj ciljno usmerjeni. Spoznali boste, kaj vam daje notranjo moč in dodatno motivacijo. Teden bo v znamenju zdrave prehrane, dovolj gibanja in sprostitve skozi prizmo duhovnosti.

Škorpijon

Ljubezen: Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist, hkrati pa boste v odnosih še posebej spretni. Znali se boste pogovoriti in najti potrebno iskrico strasti. Odlično se boste počutili doma ter v krogu družine, pa čeprav nekako hrepenite po osebni svobodi.
Denar: Naredili boste korak naprej in spoznali, kaj morate še spremeniti. Mars vam bo vlil zaupanja in samozavesti, tako se bodo zadeve dobro obrnile. V sredo boste imeli veliko dobrih zamisli, sicer pa vam bodo v pomoč sodelavci.
Zdravje: Modro je, da svoje misli ciljno usmerite, le tako lahko napredujete. Verjeti boste morali tudi v svoje sanje, kajti te so vir zaupanja. Majhni koraki pa bodo pot do spoznanja, kaj sodi v ospredje in kaj ste prerasli.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pomagal uresničiti vajino pravljico in pri tem boste znali slediti svojim občutkom. Venera bo vir notranje modrosti in izbrali boste prave besede. Pri vas doma bo sicer ta teden precej delavno in veliko bo preobratov.
Denar: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist in lahko boste ponosni nase ter na svoje dosežke. Predelali boste nekaj iz preteklosti in posledično sprejeli nekaj ustreznih omejitev. Učili se boste skozi opazovanje in čas bo prinesel več raziskovanja.
Zdravje: Pomemben bo optimističen pogled na svet, tako se vam bo okrepila vera. Pogumno se boste znali soočiti s tistim, kar morate spremeniti, in v ospredju bo svoboda. Če boste to našli v svojem srcu, boste našli moč, da jo dosežete tudi sicer.

Kozorog

Ljubezen: Samozavestno boste stopili v ospredje, pa tudi prilagoditi se boste znali. Pri nekaterih stvareh boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in tako se obeta zabaven teden. Plodna energija bo v odnos prinesla prijetno vzdušje in srečo.


Denar: Barva, ki bo pripomogla k ravnovesju, bo peščeno rumena. Pod črto: vse bo potekalo po načrtih, kar vas bo dodatno motiviralo. Za dobro opravljeno delo boste prejeli pohvalo in priznanje. V četrtek se boste morali sicer iskreno pogovoriti.
Zdravje: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri in tako boste imeli tudi dovolj časa zase. V tem obdobju boste znali zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Pri tem boste trdno sklenili, kaj boste spremenili in kaj sprejeli.

Vodnar

Ljubezen: V tišini srca boste dobili odgovore na svoja vprašanja in sledili boste svojim občutkom. Pri tem vam bo srčni izvoljenec namenil nekaj uporabnih namigov. Iz zvezdnih namigov pa je razbrati tudi romantična razpotja.
Denar: Odgovornost se vam bo na delovnem mestu obrestovala in tako najdete tudi motivacijo. Rdeča nit bodo odnosi, v teh se boste lahko naučili česa novega. Ključno bo, da ne spregledate smerokazov in da o nadaljnjih potezah dobro razmislite.
Zdravje: Glasba bo vas notranje umirila in razvedrila. Probleme, ki jih piše življenje, boste morali aktivno reševati in se vprašati, kaj vas veseli. Odprite srce in Jupiter vam bo pomagal do notranje vere in zaupanja. Energijo vam bo dajala svetlo zelena barva.

Ribi

Ljubezen: Pozitivna prelomnica vas čaka v ponedeljek oziroma v nedeljo, medtem pa bo treba krepiti odnos in predelati nekaj omejitev. Spoznanja, ki prihajajo, bodo podlaga ugodne rešitve. Venera vam bo podarila zaupanje, da boste lahko sledili svojim občutkom.
Denar: Naredili boste načrt in se ga le deloma držali. Pomembno bo, da si odgovorite na vprašanje, kaj si želite in kaj bi radi spremenili. Če boste temu sledili, se bodo našle rešitve. Ta teden bo treba iz preteklosti izluščiti neko zrno modrosti.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo zaupanje in moč. Bližnjic ne bo, zato boste morali pri sebi opraviti analizo, kaj pravzaprav potrebujete. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite, sprostite pa se v naravi.

prejšnji članek
Mandarine odlične za zdravje in topljenje kilogramov
Kulinarika
Mandarine odlične za zdravje in topljenje kilogramov
naslednji članek
Kandidatka Sanjskega moškega se je poročila
Resničnostni šovi
Kandidatka Sanjskega moškega se je poročila