zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kandidatka Sanjskega moškega se je poročila

6. 11. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
sanjski

Mihaela, Mijo foto: sestavljena fotografija, RTL

Tako kot junak priljubljenega šova Sanjski moški, je tudi ena izmed njegovih kandidatk našla ljubezen, ki jo je privedla pred poročni oltar.

Konec tedna so zadoneli poročni zvonovi. Poročila se je Mihaela Muhvić, kandidatka 2. sezone hrvaškega šova Sanjski moški, kamor se je prijavila, da bi osvojila srce Mija Matića. Tudi hrvaški sanjski moški je nedavno popeljal pred oltar svojo veliko ljubezen Ariano Piknjač, ki jo javnost pozna kot izjemno flavtistko.

Mihaela Muhvić foto: RTL

Kdo pa je moški, ki je osvojil Mihaelino srce? Hrvatica je kmalu po zaključku predvajanja šova potrdila namigovanja, da je našla gospoda pravega. »Res je. Veza je še sveža, a za zdaj lahko rečem, da sem s potekom najinega razmerja zelo zadovoljna,« je tedaj dejala Mihaela, ki podrobnosti tudi kasneje ni delila z javnostjo. Do sedaj, ko je presenetila z novico, da je postala gospa Čindrak. Nevesta je na družbenem omrežju objavila nekaj poročnih utrinkov, kjer lahko vidite, kako je blestela na poročni dan in kdo je moški, ki ji je nataknil poročni prstan. Mladoporočenca naj bi živela v Švici, da jima ni dolgčas pa skrbita tudi dva psička pasme pomeranec, ki sta ju seveda spremljala tudi na poročnem dnevu.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: večne so le težave, čas in vesolje
Horoskop
Tedenski horoskop: večne so le težave, čas in vesolje
naslednji članek
Resnica o žigolu : Kaj se skriva pod masko samovšečnega zapeljivca?
Svet slavnih
Resnica o žigolu : Kaj se skriva pod masko samovšečnega zapeljivca?
#obraziavenija
obraziavenija