oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

SIT: Lado v zakulisju osupnil s kočljivo izpovedjo

6. 11. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
lado-bizovičar, slovenija-ima-talent

Ladova izpoved foto: njena.si

Verjamemo, da je bil žirant Lado Bizovičar tudi sinoči videti nonšalantno kul. A v resnici so ga pestile resne težave. Tako resne, da smo ga gledalci v studiu kar malce živčno pogledovali.

Ko je z energijo frajerskega pobalina zakorakal prek odra, je studio napolnil bučen aplavz, ki je razkril, da je Lado Bizovičar nedvomno najljubši član zvezdniške žirije. A ker ne more brez svojega spontanega humorja, je nas, nič hudega sluteče člane publike, hitro razsvetlil, da si lahko tekom večera obetamo nenavadno popestritev. Lado nam je namreč zaupal intimne nevšečnosti s prebavo, ki bi lahko vplivale na potek polfinalne oddaje.

Ladova izpoved foto: njena.si

In kaj takega je zakuhal naš dragi Lado? Oh, nič posebnega, le veselo je zmazal skledo suhih sliv, nato pa jih poplaknil s skodelico bele kave. »Tako da veliko sreče, folk, tlele … Če slučajno med oddajo v živo jaz kam grem, boste vsi vedeli, kam sem šel in da me zelo dolgo časa ne bo nazaj. Ob tej priložnosti bi se rad opravičil tudi vsem čistilkam POP TV-ja in hišniku, ki bo moral školjko menjati. To je bilo od mene vse, to je bila ta srce parajoča izjava …« se je teatralno izpovedal Lado, ki jo je kasneje, ko ste se pred TV ekrani jezili nad reklamami, res urno ucvrl iz studia. No, vsi smo si oddahnili, ker se je pravočasno vrnil nazaj. (smeh)

Opomba: Ne spreglejte spodnjega posnetka Ladove izpovedi.

Le Lado ve, kako je bilo med oddajo prestajati prebavne nevšečnosti. foto: njena.si

prejšnji članek
Nuša ob klicu domov: Mame ni, ker je umrla
Resničnostni šovi
Nuša ob klicu domov: Mame ni, ker je umrla
naslednji članek
Kmetija: David potrdil, doma ga čaka dekle
Resničnostni šovi
Kmetija: David potrdil, doma ga čaka dekle