zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Sta Suzana in Žan ostala skupaj?

4. 11. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Suzana in Žan

Suzana in Žan pred dnevi. foto: Zaslonski posnetek: TikTok

Vas zanima, če sta golobčka iz resničnostnega šova Kmetija še vedno par? Preverite …

Tudi v letošnji, 10. sezoni šova Kmetija se je rodila romanca. Proč od zunanjega sveta, sta se v mehurčku izolacije zbližali dve srci, zaljubila sta se namreč voditeljica Suzana Bajrić in delovni mojster Žan Simončič. Njuna naklonjenost je v igri nemalokrat premešala štrene, saj je Žan mislil tudi na njeno dobrobit in ni bil strogo osredotočen na cilje moških zaveznikov.

Tako se je začelo, s pomenkovanjem in spogledovanjem. foto: VOYO

Žan, ki je pred vstopom v šov dejal, da je za zmago pripravljen narediti vse, kar zajema tudi romanco pred kamerami, sicer s svojimi dejanji izrazito izraža skrb in naklonjenost do Suzane. Se je morda na posestvu rodilo kaj več kot zgolj zbliževanje osamljenih src? Kaj se je z Žanom in Suzano zgodilo v nadaljevanju?

Ker letošnje leto nimamo dostopa do tekmovalcev, vam odgovora iz prve roke ne moremo podati, lahko pa po posnetku, ki je zašel v javnost, sklepamo, da sta si še vedno zelo, zelo blizu. Žan in Suzana sta bila namreč na nedavnem rojstnodnevnem slavju izpadlega tekmovalca Kristjana Kozoleta. Na zabavi sta sedela tesno skupaj, pri čemer je Žan temnolasko prižemal k sebi. Dovolj zgovorno, kajne?

@joshsomen Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva. Vse najboljše! 🎂 @FrancRajsp @Žan Simonič @Suzana Suz Bajric ♬ original sound - joshsomen
Golobčka Žan in Suzana

Golobčka Žan in Suzana foto: VOYO

prejšnji članek
Jerca Legan iz razkošne hiše v najemniško stanovanje
Svet slavnih
Jerca Legan iz razkošne hiše v najemniško stanovanje
naslednji članek
Ilka Štuhec zaradi vremenskih pogojev spremenila načrte
Svet slavnih
Ilka Štuhec zaradi vremenskih pogojev spremenila načrte