pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nekdanji zmagovalec MasterChefa presenetil s to novico

2. 11. 2023; 08.07
Avtor: K.M.
BRUNO ŠULMAN

MasterChef Slovenija foto: POP TV

Zmagovalec sedme sezone priljubljene kulinarične oddaje Bruno Šulman je presenetil in razveselil številne spletne prijatelje.

Perspektiven in zagnan mladi kuharski mojster Bruno Šulman, ki je Slovenijo navdušil v sedmi sezoni kuharskega šova Master Chef, bo javnosti že zelo kmalu predstavil svoj čisto nov projekt. Tudi ta bo prežet z njegovo največjo strastjo zadnjih let - kulinariko. Bruno bi namreč svojo pot tudi preko številnih receptov in zgodb predstavil v svoji čisto prvi kuharski knjigi. Ta pa bo svojo pot do knjižnih polic našla že v roku meseca dni.

"Najbolj vesel sem, da lahko napovem tale zelo dolgotrajen projekt - čez en mesec bom izdal svojo prvo kuharsko knjigo! Svoje najljubše recepte in z njimi zgodbe, ki so me spremljale in oblikovale na moji kulinarični poti, sem združil v knjigo. Narejena je za vsakogar, od tistih, ki se s kulinariko šele spozavate, do domačih kuharjev in tudi za tiste najbolj ambiciozne chefe. Res ne znam povedati, kako se veselim! To je moja zgodba skozi recepte. Pri knjigi mi je pomagalo ogromno ljudi in hvaležen sem čisto vsakemu posebej," je Bruno z navdušenjem zapisal na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Skrivnostni umor Johna Lennona na TV ekranih
Svet slavnih
Skrivnostni umor Johna Lennona na TV ekranih
naslednji članek
Slovenska voditeljica si je podaljšala poletje
Svet slavnih
Slovenska voditeljica si je podaljšala poletje