Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V finale izstrelili Nino Sirk in Cirkus Star – ste zadovoljni z razpletom?

6. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
slovenija-ima-talent, prva-polfinalna-oddaja

Mesto v finalu so osvojile Cirkus Star in Nina Sirk. foto: POP TV

Sinoči so se vstopnic v finale razveselile pevka Nina Sirk in mladi akrobatki Cirkus Star. Nino so ob razglasitvi oblile solze, ob čemer tudi publika ni ostala ravnodušna. Pevka nas je osvojila in očarala tako z osupljivo preobrazbo v glasbeno divo, kot z ljubko hvaležnostjo, s katero je napolnila prostor.

Za nami je prva polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, tekom katere smo si lahko ogledali, kaj je v minulih mesecih zakuhalo prvih pet polfinalistov. Pred vklopom kamer v živo se je na njihovih obrazih zrcalila pestra paleta čustev, s katerimi so v trenutku akcije elegantno pometli ter publiki pričarali vsak svojo odrsko pravljico.

Cirkus Star foto: POP TV

Prvi sta na oder stopili ljubki in pogumni deklici, ki nastopata pod imenom Cirkus Star. Ajda in Valentina sta ob ognjeni kulisi, tik pod stropnimi lučmi, v dih jemajoči predstavi pokazali, da je s trdim delom in vztrajnostjo mogoče poleteti proti zvezdam tudi brez kril. Sledil je nastop treh samozavestnih in zabavnih mladeničev zasedbe BiFriNa3, ki so pred publiko s podeželskim rapom pričarali pravo veselico. So nas zasrbele noge? Seveda, a smo ritmično mrzlico raje prepustili dekletom in fantom, ki so jih spremljali na odru. Kot tretja je s čarobnim pevskim nastopom navdušilaNeža Tuma, ki se je prelevila v pravljično lepotico in nas očarala s pesmijo Without You. Kljub prhutanjem metuljčkov v trebuhu je mlada pevka pred kamerami navdušila s samozavestnim nastopom in glasom, ki je v oči zvabil solze. Se nam je naježila polt? Absolutno! Z naslednjo točko so nas iz zasanjanosti prebudila divja dekleta plesne zasedbe Impulz. A ne s svojimi motivacijski kriki, pač pa dih jemajočim spektaklom, ki je ob skladbi pop princeske Britney Spears publiko napolnil z energijo. Kot zadnja je na oder stopila Nina Sirk, ki se je iz zadržanega dekleta prelevila v nič manj kot pravo pevsko zvezdo. Nina je je s prezenco zvezdniške dive nemudoma osvojila publiko in nas z izjemnim glasom popeljala na velike odre. Da se ji obeta mesto v finalu, je bilo slutiti že med samim nastopom.

Nina Sirk foto: POP TV

Skok med finaliste

Polfinalnim nastopom je sledila razglasitev glasovanja, pred katerim je bilo v zraku čutiti obilje napetosti. In kakšen je bil izid? Največ glasov in s tem prvo vstopnico v finale si je prislužila Nina Sirk. Med Nežo Tuma in Cirkus Star pa so odločali žiranti in tako mesto v finalu namenili mladima akrobatkama.

Veliko pričakovanje pred razglasitvijo. foto: POP TV

Impulz

Impulz foto: POP TV

Neža Tuma

Neža Tuma foto: POP TV

BiFriNa3

BiFriNa3 foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: David potrdil, doma ga čaka dekle
Resničnostni šovi
Kmetija: David potrdil, doma ga čaka dekle
naslednji članek
Straniščna poezija Roka Lunačka: Kje nastajajo najlepše pesmi
Svet slavnih
Straniščna poezija Roka Lunačka: Kje nastajajo najlepše pesmi