Kultura
 

Priljubljena zasedba nadaljuje v svojem slogu

4. 7. 2024; 21.00
Avtor: K.M.
Grupa Vigor

Grupa Vigor foto: Promocijski material/Croatia Records

Zvestoba občinstva in njihova ljubezen do glasbe Grupe Vigor je neizpodbiten dokaz, da ta zasedba še naprej uspešno pluje v glasbenih vodah, zato je skladba Trava le še en biser v njihovi bogati glasbeni karieri.

Grupa Vigor, ki je znana po svojem prepoznavnem zabavnem glasbenem slogu, je ponovno razveselila občinstvo z novo pesmijo z naslovom "Trava". Ta ljubezenska pesem prihaja z njihovega zadnjega albuma "Okus ljubavi", ki vključuje šestnajst skladb in kronološko spremlja delo skupine v zadnjih nekaj letih. Videospot za pesem "Trava" je bil posnet v naravnem okolju, kjer se člani skupine Vigor igrajo na travniku in ustvarijo odlično ozadje za čustveno zgodbo o dolgi ljubezni, ki sega v otroštvo.

Videospot vizualno in čustveno odlično sledi besedilu in melodiji pesmi ter poudarja romantične elemente, ki so že od nekdaj zaščitni znak te zasedbe. Občinstvo iz vse regije prepozna zvok svojih najljubših izvajalcev že od prvih tonov, pesem pa izžareva tisti poseben živahni slog, ki ga oboževalci izjemno cenijo. Glede na to ni težko napovedati, da bo nova pesem kmalu postala velika uspešnica, tako kot mnoge njihove prejšnje. Glasbo in besedilo za to pesem je napisal Mirko Šenkovski Geronimo, aranžma pa Samir Kadirić.

prejšnji članek
Znana je usoda serije Primeri inšpektorja Vrenka
Svet slavnih
Znana je usoda serije Primeri inšpektorja Vrenka
naslednji članek
Martina Švab: Zvečer, doma, sem samo Martina
Svet slavnih
Martina Švab: Zvečer, doma, sem samo Martina

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.