Kultura
 

Evino glasbeno potovanje

8. 8. 2024; 20.35
Avtor: PR / V.M.
eva

Eva foto: Promo foto

Mlada nadarjena pevka Eva predstavlja svoj prvi album z naslovom Ostani. 'Ta album je zame zelo poseben, saj je moj prvi in odraža glasbeno potovanje, ki sem ga prehodila v zadnjem letu,' pravi pevka.

Eva je svet glasbe obogatila z albumom, ki zajema zbirko devetih pesmi, ki raziskujejo teme ljubezni, izgube in osebne rasti. Vsaka skladba je skrbno izdelana in odraža pevkino edinstveno glasbeno vizijo. »Ta album je zame zelo poseben, saj je moj prvi in odraža glasbeno potovanje, ki sem ga prehodila v zadnjem letu. Še posebej pri srcu mi je pesem Ostani, za katero sem posnela tudi zelo lep videospot. Upam, da bodo poslušalci v teh pesmih našli nekaj zase in da jih bodo navdihnile tako, kot so navdihnile mene med samim ustvarjanjem,« je dejala Eva in nam zaupala še, da je bila pesem Ostani izbrana kot rezervna skladba na festivalu Melodije morja in sonca 2024.

O mladi pevki Evi

Eva prepeva že od svojega petega leta, svojo profesionalno pevsko kariero pa je pričela snovati pri zboru Carmina Slovenica, s katerim je bila v gostovanju v številnih državah Evrope in sveta, nazadnje v Južni Afriki. Svoje pevsko znanje je izpopolnjevala na konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru in se kasneje odpravila na študij glasbe v Graz, kjer se je počasi iz klasike preusmerila v druge glasbene vode. Mlada pevka se je tako pričela tudi službeno ukvarjati z glasbo ter vse več sodelovati z vokalno skupino Cantare, kjer je sedaj redna članica.

prejšnji članek
Aljoša Bagola: Življenje je čudež
Svet slavnih
Aljoša Bagola: Življenje je čudež
naslednji članek
To so lepotice, ki jih ljubijo slovenski rokometaši
Svet slavnih
To so lepotice, ki jih ljubijo slovenski rokometaši

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.