Kultura
 

Joker Out nastopili na odru svojih glasbenih idolov

10. 8. 2024; 10.30
Avtor: PR / V.M.
jokerout

Jokerout na festivalu Sziget. foto: Vita Orehek

Fantje pravijo, da so se jim uresničile sanje ...

Glavni oder kultnega madžarskega festivala Sziget je v četrtek za eno uro pripadel slovenski skupini Joker Out. Na slovitem festivalskem otoku sredi Budimpešte so pod glavnim odrom zaplapolale slovenske zastave, peterica pa je z nastopom popolnoma prevzela občinstvo in še enkrat dokazala, da sodijo na velike odre.

“Neverjetna sreča, da smo končno lahko nastopili na odru, kjer smo kot mladi gledali svoje velike glasbene idole. Publika pod odrom je več kot presegla naša pričakovanja in nam dala vrhunsko energijo za lep spomin,” so povedali člani skupine.

Joker Out, ki so jih organizatorji v festivalskem sporedu označili tudi z oznako “special”, so omrežili občinstvo. Tudi tokrat so najbolj zveste oboževalke zavzele prve vrste že nekaj ur pred koncertom, za norijo je v zaključku nastopa poskrbela evrovizijska Carpe Diem, občinstvo je prevzelo kontrolo v songu Umazane misli, aktualni singel Šta bih ja pa je poskrbel še za zadostno dozo rokenrola. V času festivala, ki bo trajal do 12. avgusta bodo na istem odru med drugim nastopili še Liam Gallagher, Fred Again, Luis Tomlinson, Sam Smith, Tom Odell, Kylie in številni drugi.

Pred Jokerji je še nekaj festivalskih nastopov, med drugim v Romuniji in na Slovaškem. V jesen bodo stopili z novim singlom in albumom. Več podrobnosti bodo razkrili že v prihodnjih tednih.

Joker Out so navdušili na Szigetu.

Joker Out so navdušili na Szigetu. foto: Vita Orehek

prejšnji članek
Strašno utrujena Desa Muck
Svet slavnih
Strašno utrujena Desa Muck
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Od barabe do strokovnjaka
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Od barabe do strokovnjaka

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.