Kultura
 

Hamo o Tarinih izzivih z anksioznostjo

9. 8. 2024; 18.00
Avtor: V.M.
Notranji pir, premiera (5)

Tara Zupančič in Hamo foto: Mediaspeed

'Živeti z glasbenikom ni preprosto,' pravi Hamo, ki je skušal biti svoji dragi Tari Zupančič v oporo v težkih trenutkih.

Voditeljica Tara Zupančič je spomladi spletni publiki zaupala, da se sooča s psihičnimi stiskami, kar je tudi razlog, da se je nekoliko umaknila iz družbenih omrežjih. Tekom intervjuja za revijo Jana se je njen partner, pevec Matevž Šalehar – Hamo dotaknil tudi teme o manj bleščečih trenutkih življenja, ki jih ljudje sicer raje zadržimo zase, a slednje ne pomeni, da se z njimi ne soočamo. Kako gleda na Tarino bitko z anksioznostjo?

»Vsi smo malo anksiozni in depresivni, sploh v poslu, v kakršnem je ona, ker mora gledati in spremljati dogajanje na družbenih omrežjih. Čeprav se vsega zavedaš, se ne moreš izogniti vplivu, ki ga imajo te objave nate. Upam, da sem ji kot partner pomagal, mogoče pa sem bil jaz tudi kriv za kakšno težavo … Živeti z glasbenikom ni preprosto, ker delovni čas ni normalen, ker me ob koncu tedna ni, ker me na koncertih kup punc srepo gleda … Ampak midva sva to zelo dobro skomunicirala, tako da se ve, kaj se gremo in ali so ženski pogledi res nevarni … Ker če jih nekoč ne bo, sem brez službe!« je razložil Hamo, ki je z Janino novinarko iskreno poklepetal o partnerskih odnosih, ljubosumju in monogamiji, ki bi bila po njegovem mnenju lahko bolj ohlapna.

Klepet si lahko preberete v reviji Jana, št. 32.

Matevž Šalehar Hamo

Matevž Šalehar Hamo foto: Šimen Zupančič

prejšnji članek
Kaj se dogaja z režiserjem Mitjo Okornom?
Kultura
Kaj se dogaja z režiserjem Mitjo Okornom?
naslednji članek
Gaja Filač na dopustu ni bila sama
Svet slavnih
Gaja Filač na dopustu ni bila sama

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.