902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Ljudje
 

SLOVENSKI ŽIGOLO PRINC GOSPODAR: Seks mašina za ženske v zrelih letih

21. 11. 2023; 04.00
Avtor: Vesna Meško
zigolo1 profimedia-0314843197

- foto: Profimedia

Med domačimi zasavskimi griči velja za mit. V lokalnih zgodbah že vrsto let nastopa kot fantomski junak, ki skrbi za spolno potešitev starejših gospa. Je vse skupaj plod bujne domišljije zdolgočasenih opravljivcev? Da bi ugotovila, koliko je resnice v vročih govoricah, ki krožijo o njem, sem ga sklenila zgrabiti za roge in zvleči na plano.

Sem ga našla? Sem. Princ Gospodar je 35-letni žigolo iz mesa in krvi, ki mu ni mar za pozornost. Na pogovor ni pristal takoj,  potem pa sem na srečanju doživela kulturni šok, čakal me je namreč trk ob nefiltrirano realnost. Ste dovolj drzni, da mi sledite onkraj romantične predstave o princu na belem konju, naravnost v prostaški um seks mašine za ženske v zrelih letih?

Kaj sem pričakovala? Zanimivo zgodbo. A na terasi lokala nad mestom, mehko potopljenem v soj večernih luči, se je ob skodelici čaja in kozarcih viskija zgodil trk dveh svetov. Mene, romantične duše, in njega, prodajalca seksa, ki je predme sedel brez filtra, zadržkov, potrebe, da bi karkoli olepšal, ugajal, bil všečen. Žigolo z »umetniškim« imenom Princ Gospodar ne mara kompliciranja, osladnosti, »cukra«. Govori tako, kot misli, neposredno, kot je le mogoče. Šokira me z vulgarnim jezikom, kot bi preizkušal, koliko lahko prenesem, ne da bi pospravila beležnico v torbo in jo mahnila nazaj v svoj svet. Če ste torej upali, da vas čaka zgodba o osvajalcu ženskih src, potem raje zamižite na eno oko. Ali se lotite branja receptov. Brutalno iskrene izjave znajo namreč izzvati skok krvnega tlaka.

'Najraje vidim pred seboj takšen prizor. Vzbuja mi občutek svobode in poželenja.' foto: Profimedia

Kot duh iz svetilke osrečuje, izpolnjuje vse (spolne) želje

Prišel je peš, da si pretegne noge po napornem delu. Da je utrujen, pojasni, se sproščeno zlekne na stol, prižge cigareto in si popravi čepico. Visok je, normalno grajen, z nekajdnevno bradico in toplimi, skrivnostnimi očmi. Okrašen z zlatim nakitom daje slutiti, da si lahko privošči več, kot je videti na prvi pogled, sicer pa s svojo ležerno podobo nemudoma razbije sleherno predstavo o filmskem liku žigola. »Je že v redu, na srečanje s stranko pridem v elegantni srajci in hlačah na rob,« se posmehne in razloži, da so del njegove oprave tudi manšetni gumbi in izbran nakit, še posebej ljubi so mu pečatni prstani. »Rad dajem vtis, da sem človek, ki ve, zakaj je na tem svetu,« samozavestno pokima in kar takoj razčisti, da v svojem delu ne vidi nič slabega, ravno nasprotno. »Ženske od mene odhajajo sproščene, srečne in potešene. Nudim jim to, česar ne dobijo doma. Medtem ko se njihovi možje naslanjajo na šank, jim jaz dajem celega sebe. Sem njihov cucek, ki izpolnjuje vse njihove želje pove in v sočnem jeziku opiše, kako jih popelje do užitkov, ob katerih ječijo od naslade.

Zardim? Niti ne. Princ v prvih minutah pogovora pred menoj ni odložil le vljudnostne maske, skupaj s cigaretnim dimom je v zrak odpihnil tudi lažno kuliso navidezno srečnih partnerskih odnosov in razgalil številnost nepotešenih žena, ki v svojih skritih mislih fantazirajo o divjem seksu. O f... brez predsodkov, ki ga v mladosti niso doživele ali pa so pozneje ta del sebe zatrle, da bi ustrezale liku spodobnih žena. Ga pa, kot kaže, predrznejše okušajo krepko po petdesetem letu, ko odvržejo skrbi, pravila in moralne zadržke ter preprosto uživajo v seksu, pri čemer jim je prav malo mar za celulit in kako so med raznolikimi položaji videti v ogledalu. Da jih le ne zgrabi v križu, pomislim in se strinjam, da ima sreča nemara res več oblik in odtenkov.

Skrivnostno umetniško ime

Ime Princ krasi tablice na njegovem jeklenem konjičku in mnogi vedo povedati, da ga je tako poimenovala navdušena stranka iz Italije. »To drži, ja. Italijanka bosanskih korenin. Klicala me je principe. Včasih princus.« Kaj pa začinjeni nadimek Gospodar? Je to le dodatna popestritev za tiste, ki si želijo dominantnejših prijemov? Princ prasne v smeh in porogljivo postreže z nespodobnim odgovorom. Pove, da imajo sicer stranke rade, da jih bolj na trdo zgrabi in kresne po zadnjici, a da si je ime izbral sam, ker ga najbolje označuje. »Sem gospodar zrelih šišk.«

Daleč najboljše ljubimke so zrele, nepotešene ženske

Ko ga takole izpod čela opazujem prek mize, me še vedno najbolj zanima, kako daleč je pripravljen iti, ko beseda nanese na leta. Njegove stranke bi mu vendarle lahko bile mame, babice. Ga čisto zares privlačijo ali bi si pod prsti raje želel čutiti mlado telo? »Povprečno so stare 50 let, najstarejša jih je imela 72. Na mlade se mi niti ne dvigne, ob starejših sem pa ves trd. Že od nekdaj me rajcajo starejše ženske, sploh tiste z velikimi joški. Meša se mi, ko jih vidim, in z njimi res uživam,«opiše brez zadržkov in s pornografskim izborom besed razloži, da se s strankami sicer lahko tudi ljubi, ko pa v njem podivja strast, se med rjuhami prelevi v pravo žival.

Dobro, bo tole lahko zgodba brez cenzure? Jasno mi je, da ne, Princ pa tudi brezbrižno skomigne z rameni, pove, da mu je vseeno. To je pač on.

Kakšen je seks s starejšimi ženskami? Zakaj so prav one najboljše ljubimke? Kako vrtoglav je njegov zaslužek? Kako se je vse začelo in kaj o vsem tem porečejo njegovi starši? Nadaljevanje prispevka si lahko preberete v reviji Jana, št.  47, 21. november, 2023.

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Mati, ki se bori kot levinja: Ne potrebujem sreče, samo manj bolečine!
Zgodbe
Mati, ki se bori kot levinja: Ne potrebujem sreče, samo manj bolečine!
naslednji članek
Janin uvodnik: Kdo razume pekel v Sveti deželi?
Mnenja
Janin uvodnik: Kdo razume pekel v Sveti deželi?