1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Božansko mehki lasje
| Njena.si

Božansko mehki lasje

Vir: Unsplash

Verjamem, da je vsaki ženski, ki ima barvane lase, nočna mora, kako priti do zelo mehkih in sijočih las, ki jih vsak zelo obožuje.

Uporabljajte šampon za suhe lase. Tako bo šampon že med pranjem nahranil vaše lase.

Kot naslednji postopek uporabite balzam za lase. Balzam naj bo za suhe ali barvane lase. Ampak pozor! Balzam nanesite samo na konice las, saj bo samo tako nahranil vaše konice in ne bo mastil lasišča. Za boljši učinek pustite balzam delovati nekaj minut.

Enkrat na teden na mokre ali vlažne lase nanesite tudi masko za lase. Maska je za vaše lase še posebej pomembna, saj jih bo postopoma izboljšala.

Če pa nočete zapravljati denarja za balzame in maske, si lahko koktejl za lase pripravite tudi sami iz domače lekarne. Dobre domače nasvete najdete na internetnih straneh, revijah in knjigah.

Ko si umijete lase, na mokre konice nanesite še olje za suhe lase in ko se bodo lasje posušili, bodo prožni in nahranjeni.

Stran s sušilcem za lase, z likalniki in s kodralniki!

Lasje so občutljivi na visoke temperature, zato pustite, da se posušijo na zraku. Ne uporabljajte likalnikov in kodralnikov, saj uničujejo lase. Za ravne lase raje uporabljajte šampon in balzam Nivea za ravnanje las. Če pa želite postati skodrani, si iz mokrih las spletite kitke.

Nasvet: Že med samim pranjem uporabljajte mlačno, ne vročo vodo. Vaši lasje vam bodo hvaležni.

Najboljše zdravilo za lase so škarje. Če imate poškodovane konice las, jih raje postrizite, drugače se bodo še naprej cepili. Striženje priporočamo na 2-3 mesece.

Seveda pa ne smemo pozabiti na hrano. Hrana močno vpliva na naše telo! Zato jejte zdravo in zaužijte veliko vitaminov, saj bo to pripomoglo tudi k vašim zdravim ter sijočim lasem.