Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Božansko mehki lasje

6. 10. 2019; 03.00
Avtor: Njena.si
lasje

foto: Vir: Unsplash

Verjamem, da je vsaki ženski, ki ima barvane lase, nočna mora, kako priti do zelo mehkih in sijočih las, ki jih vsak zelo obožuje.

Uporabljajte šampon za suhe lase. Tako bo šampon že med pranjem nahranil vaše lase.

Kot naslednji postopek uporabite balzam za lase. Balzam naj bo za suhe ali barvane lase. Ampak pozor! Balzam nanesite samo na konice las, saj bo samo tako nahranil vaše konice in ne bo mastil lasišča. Za boljši učinek pustite balzam delovati nekaj minut.

Enkrat na teden na mokre ali vlažne lase nanesite tudi masko za lase. Maska je za vaše lase še posebej pomembna, saj jih bo postopoma izboljšala.

Če pa nočete zapravljati denarja za balzame in maske, si lahko koktejl za lase pripravite tudi sami iz domače lekarne. Dobre domače nasvete najdete na internetnih straneh, revijah in knjigah.

Ko si umijete lase, na mokre konice nanesite še olje za suhe lase in ko se bodo lasje posušili, bodo prožni in nahranjeni.

Stran s sušilcem za lase, z likalniki in s kodralniki!

Lasje so občutljivi na visoke temperature, zato pustite, da se posušijo na zraku. Ne uporabljajte likalnikov in kodralnikov, saj uničujejo lase. Za ravne lase raje uporabljajte šampon in balzam Nivea za ravnanje las. Če pa želite postati skodrani, si iz mokrih las spletite kitke.

Nasvet: Že med samim pranjem uporabljajte mlačno, ne vročo vodo. Vaši lasje vam bodo hvaležni.

Najboljše zdravilo za lase so škarje. Če imate poškodovane konice las, jih raje postrizite, drugače se bodo še naprej cepili. Striženje priporočamo na 2-3 mesece.

Seveda pa ne smemo pozabiti na hrano. Hrana močno vpliva na naše telo! Zato jejte zdravo in zaužijte veliko vitaminov, saj bo to pripomoglo tudi k vašim zdravim ter sijočim lasem.

BUJNI LASJE, NEGA LAS

BUJNI LASJE, NEGA LAS foto: Dreamstime

prejšnji članek
Razočarana gospodinja zaradi goljufije v zapor!
Svet slavnih
Razočarana gospodinja zaradi goljufije v zapor!
naslednji članek
Zdravilo, ki je pomagalo pri černobilski katastrofi
Zdravje
Zdravilo, ki je pomagalo pri černobilski katastrofi
#nasazenazenska
nasazenazenska