uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Dieta z jabolki za bleščečo polt
| A.K.

Dieta z jabolki za bleščečo polt

Jabolko vsebuje mnogo vitaminov A, B in C. Znano je, da te sestavine blagodejno učinkujejo na kožo., dreamstime

Jesenski čas je kot ustvarjen za zdravo dieto z jabolki.

Na jablanah se ponujajo zapeljiva sočna jabolka, tudi tržnica je polna raznih vrst tega zdravega sadeža in tako je jesenski čas kot ustvarjen za zdravo dieto z jabolki za bleščečo polt, s katero bomo prečistile organizem, kožo, pa še shujšale bomo. V šestih dneh bomo zmanjšale težo do tri kilograme, počutile se bomo prerojene, polt pa bo postala sveža in bleščeča. Si lahko želimo še kaj boljšega? Ugriznimo torej v sočno jabolko!

- Šest dni ne uživajmo nobenega drugega sadeža kot jabolko.

- Jejmo samo črni ali rženi kruh.

- Vse, kar pečemo, pecimo v teflonski ponvi brez maščobe.

- Vsak dan popijmo najmanj dva litra ustekleničene vode ali mineralne vode brez mehurčkov. 

- Hrano solimo kar se da malo.

- Sladkor nadomestimo z nizko kaloričnim sladilom.

Vsak dan:

Zajtrk: kosmiči z naribanim jabolkom, skodelica čaja ali kava brez sladkorja ali štiri jedilne žlice nemastne skute z naribanim jabolkom in žličko medu ali kuhano jabolko, dve rezini rženega kruha. 

Dopoldanska malica: naravni jogurt ali jabolko.

Za kosilo si lahko privoščite, kar si poželite, le da upoštevate zgornji nasvet. Pazite tudi, da ne uživate mastnih in preveč kaloričnih jedi.

Večerja: vsak večer si privoščite krožnik presne zelenjave na primer: solata, kumare, paradižnik, korenje). Zabelimo z žličko olivnega olja, pokapljamo z limono, dodamo česen in zelišča. Ne solimo.