Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Povečanje prsi z vsadki - da ali ne?

4. 6. 2016; 04.30
Avtor: Ajda Janovsky/revija Fatalna
prsni vsadki

foto: Thinkstock

Vstavljanje prsnih vsadkov je danes tako razširjeno, da je odločitev zanje za mnoge tako preprosta, kot bi se odločali za brazilsko depilacijo.

ZA
»Moja izkušnja z operacijo dojk je bila zelo dobra, morda tudi zato, ker sem se odločila vsadek vstaviti pod mišico. Na bolečino se je seveda treba pripraviti, vendar se danes – od operacije je minilo že več let – niti ne spomnim, ali me je prvo noč res tako zelo bolelo. Zoprno je bilo le to, da štirinajst dni nisem smela dvigovati stvari. Poznam pa veliko žensk, ki so imele z operacijo slabe izkušnje, od tega, da se je vsadek zasukal, do drugih težav. Mislim pa, da je to odvisno tudi od cene, najbrž ne moreš pričakovati, da boš za 2600 evrov dobil enako kakovost kot za skoraj 6000 evrov – toliko sem plačala jaz,« razkriva bralka N. M. (ime je znano uredništvu), ki so ji operacijo prsi opravili v Avstriji.

PROTI
»Sama operacija se mi ni zdela pretirano grozna in tudi bolelo me po njej ni preveč, z rezultatom pa nisem zadovoljna. Moje prsi so na daleč videti umetne, prsni bradavici pa štrlita čudno navzgor – zato moram na plaži nositi kopalke za stare mame. Po operaciji sem se nad videzom pritožila kirurgu, a me je zavrnil, češ da bo pravi videz dojk viden šele po pol leta. Vendar je bilo le še slabše. Ker so mi poseg opravili s popustom, po precej ugodni ceni, se pozneje nisem več pritoževala. Če bi se odločala danes, se gotovo sploh ne bi operirala,« meni O. M. (ime je znano uredništvu). Operacijo so ji opravili pred tremi leti.



prejšnji članek
Kontracepcija, ki jo vbrizgate
Njenih 5 minut
Kontracepcija, ki jo vbrizgate
naslednji članek
Šokantne posledice, ki jih povzročajo te pijače!
Zdravje
Šokantne posledice, ki jih povzročajo te pijače!