stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lasje naj bodo okras

11. 6. 2016; 09.30
Avtor: sn
NIVEA HAIR Volume_2

foto: Svet24

Čeprav je vsaka pričeska drugačna, ima večina žensk nekaj skupnega.

Vse iščejo naravno, bujno pričesko in izdelke za oblikovanje, ki poskrbijo za polnost las, ne da bi jih naredili lepljive, suhe ali preveč oblikovane. Kako to doseči, nam je zaupala strokovnjakinja.

Naravno lepo je že nekaj let trend tudi pri pričeskah. »Všeč mi je, ko so ženski lasje videti naravno lepi – lasje so videti najslabši, ko ženske želijo iz njih ustvariti nekaj, česar lasje ne želijo,« pravi Sally Brooks, mednarodna stilistka za znamko Nivea.

Letošnji trendi na področju las se vrtijo okrog naravnih pričesk.

Modno neurejeno

Letošnji trendi na področju las se vrtijo okrog naravnih pričesk in tekstur, pristnih videzov, ki jih je mogoče zlahka ustvariti doma brez pomoči številnih pripomočkov in izdelkov za oblikovanje las. Letos je še posebej moden tako imenovani neurejeni videz.

Če želite imeti naravno, bujno pričesko, ne potrebujete veliko pripomočkov ali izdelkov, da bodo lasje videti lepi. Držite se osnovnih, da ustvarite modno neurejen videz. Na lase ob koreninah nanesite malo pene in se osredotočite na sušenje tega predela – tukaj se namreč zadržuje največ vlage.

Preprosta pričeska – nizek konjski rep je na pogled zelo imeniten. foto: svet24

Le malo krotenja

Čeprav so naravne pričeske videti, kot bi pravkar vstali iz postelje, potrebujejo zaključni poudarek, da bodo ves dan videti lepe in sijoče. Lak za lase je odličen izdelek za zaključno utrditev pričeske, potem ko dosežete želeni učinek. Ukroti neurejene štrleče lase in poskrbi za dvojni volumen, ne da bi izsušil lase. Lahko ga ponovno nanesete, preden se odpravite ven, da utrdite pričesko za večerni dogodek.

Lase lahko pustite spuščene ali jih zvijete v preprosto figo. V obeh primerih je poudarek na preprostih pričeskah, ki jih oblikujete v manj kot petih minutah. Ti hitri in sproščeni videzi so popoln primer naravno lepih in preprostih pričesk.

Polovično figo je najbolje utrditi z dobrim lakom za lase. foto: svet24

Fige in rep

To poletje si privoščite eno od fig, saj dvignjeni lasje v vročini prijajo vašemu vratu in počutju. Za polovično figovzemite lase z zgornjega dela glave in jih zvijte v razmršeno figo in jo utrdite z lakom. Razmršena nizka figa pa je preprosta različica klasične fige. Na lase ob koreninah nanesite peno Nivea Volume Care za oblikovanje in glavo med sušenjem nagnite navzdol, da poskrbite za dodatno bujnost. Pena bo med sušenjem zaščitila lase pred toploto in jim podarila naraven volumen. Primite lase in jih spnite v nizek konjski rep, nato lase preprosto ovijte okrog elastike v figo, ki jo pritrdite s sponkami.

Razmršena figa je idealna pričeska za igrive poletne večere. foto: svet24

Nizek konjski rep je najbolj preprosta pričeska. Da jo naredite malo bolj posebno, lase strogo povlecite v konjski rep, nato pa dvignite nekaj pramenov tik nad elastiko. Tako bo imela pričeska več volumna in bo videti bolj naravna. Konjski rep utrdite z lakom za lase, ki zagotovi negovan in sijoč končni videz.

prejšnji članek
Knaussova z vročo sestro 'kralja Ibize'!
Svet slavnih
Knaussova z vročo sestro 'kralja Ibize'!
naslednji članek
Nesreča znanega radijskega voditelja Dragana Buliča
Svet slavnih
Nesreča znanega radijskega voditelja Dragana Buliča