Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kopalke: Kateri model vam najbolj pristoji?

1. 7. 2016; 07.49
Avtor: C. R.
kopalke instagram
Pri izbiri modela upoštevajte obliko vaše zadnjice.

Preden izberete kroj kopalk, razmislite, ali ustreza vaši postavi. Pri kopalkah morate biti pozorni predvsem na obliko vaše zadnjice.

Majhna zadnjica - bikini ali brazilke

Ženske z majhno zadnjico se lahko poigrajo z miniaturnim spodnjim delom kopalk, pa tudi z bogatimi ter zanimivimi vzorci. Eden od modelov, ki bo najbolj pristajal temu tipu zadnjice, so brazilke ali nizke bikini hlačke, ki se ob straneh zavežejo s trakovi. Ti modeli poudarjajo spodnji del telesa in boke.

Ploska zadnjica - boksarice ali brazilke

Zadnjica, ki nima poudarjenega profila oziroma bokov, bo najlepša v nizkih boksaricah ali brazilkah, ki poudarijo boke. Lahko so okrašene z volani, resicami in trakovi ter drugimi dodatki.

Široka zadnjica - široke hlačke

Široki zadnjici, ki nima poudarjenega profila, ampak je njen volumen večji pri bokih, najbolj ustrezajo hlačke, ki so ob straneh širše. Skrijejo namreč boke ter podaljšajo noge.

Zaobljena zadnjica - retro hlačke

Ženske, ki se lahko pohvalijo s poudarjenimi in zaobljenimi boki ter z brazilsko zadnjico, se lahko poigrajo z letošnjim modnim hitom - retro modelom z visokim pasom, ki seže do popka. Model mora biti tudi visoko izrezan, da boste poudarili stegna ter vizualno podaljšali noge.

Sploščena zadnjica - bikini s trakovi 

Zadnjica, ki poudari boke, iz profila pa izgleda sploščeno, bo prišla do izraza z bikini hlačkami s trakovi. Priporočeni so bogati vzorci ter volani, ki bodo poudarili spodnji del telesa. Če boste izbrali bikini hlačke, upoštevajte to, da mora biti zadaj model nekoliko bolj izrezan, saj boste s tem ustvarili "push up" učinek.

Zadnjica v obliki srca - višji pas

Izberite hlačke, ki imajo višji pas s širšim stranskim delom in višjim pasom. Pas bo prikril obročke in del trebuha ter poudaril prepono in stegna.

Zaobljena, spuščena zadnjica - brazilke

Poudarjena zadnjica, ki se spušča preko zadnjega dela stegen, lahko izgleda zelo lepo s pomočjo brazilk. Kroj je nekoliko nižji ter na zadnjem delu visoko izrezan. Če vam ne odgovarja, izberite model, ki je ob straneh zelo ozek ter na zadnjici visoko izrezan. 

Nizko izbočena zadnjica - hlačke s trakovi 

Zadnjici, ki je na spodnjem delu najbolj izbočena, se najlepše prilegajo kopalke, ki imajo poudarke na bokih. Najboljša izbira so nekoliko širše hlačke, ki so na straneh prepleten s trakovi. Poudarijo namreč zgornji del zadnjice ter tako vizualno ustvarijo ravnovesje med zgornjim in spodnjim delom.

prejšnji članek
Kava znižuje možnost za nastanek hude bolezni
Zdravje
Kava znižuje možnost za nastanek hude bolezni
naslednji članek
Skodelica kosmičev na dan vam lahko reši življenje
Zdravje
Skodelica kosmičev na dan vam lahko reši življenje