oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Požvižgajte se na črno! To so barve, zaradi katerih boste videti bolj vitki!

4. 10. 2016; 10.58
Avtor: C. R.
moda barve
Črna barva je zaveznica tistih žensk, ki želijo prikriti določene telesne pomanjkljivosti. Stilisti pa priporočajo, da v tem primeru raje posežete po drugih barvah.

Številne ženske takrat, kadar niso zadovoljne s svojim telesom, posežejo po oblačilih v črni barvi. Črne majica, krilo ali hlače lahko, odvisno od kroja, zožajo pas, boke ali noge.

Čeprav črni barvi nihče ne odreka »čudežne moči«, nekateri stilisti menijo, da lahko enak učinek dosežemo tudi z drugimi barvami. Te lahko celo boljše prikrijejo nepopolnosti na vašem telesu in hkrati jamčijo za izvrsten videz.

Trik je v tem, da z intenzivnimi barvami, kot so svetlozelena, rumena, oranžna ali svetlomodra, poudarite priljubljen del telesa, medtem ko s temnejšimi barvnimi odtenki oblačil in modnih dodatkov »skrijete« tiste dele, ki jih ne želite izpostavljati.

Če želite na primer na svojem telesu poudariti ključnici, si ovijte okoli vratu šal v intenzivnih barvah ter izberite viseče uhane, ki bodo usmerili pogled na ta del telesa. Noge lahko poudarite s kratkim krilom ali čevlji v intenzivnih barvah. Dele telesa, ki jih želite zakriti, pa odenite v oblačila temnejših barv, kot so temnomodra in siva, odvisno od tega, katera barva bolj pristaja vaši polti.

prejšnji članek
Priljubljena pevka v kritičnem stanju!
Zdravje
Priljubljena pevka v kritičnem stanju!
naslednji članek
Horoskop: Zaradi nesrečne ljubezni pretočijo veliko solz
Horoskop
Horoskop: Zaradi nesrečne ljubezni pretočijo veliko solz