1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

5 najbolj pogostih napak, ki jih delamo med sušenjem las
| D. B.

5 najbolj pogostih napak, ki jih delamo med sušenjem las

Profimedia

Ali veste, kakšno nego potrebujejo vaši lasje?

Za uspešno sušenje las je najpomembnejše, da poznate zgradbo vaših las. Poleg tega morate pravilno uporabljati proizvode za nego las. Kombinacija le-tega je ključna za oblikovanje pričeske, s katero boste zadovoljni. Poleg tega morate vedeti, kako pravilno posušiti vaše lase. 

1. Ne uporabljajte sušilca za lase takoj po kopanju

Mnoge ženske začnejo s sušenjem las takoj po prhanju, a pomembno je, da pred sušenje z las dobro odstranite vodo. Najprej jih dobro ožemite z rokami, nato pa jih zavijte v brisačo, ki bo vpila odvečno vodo.

2. S sušenjem začnite na vrhu

Vedno začnite na sprednji strani lasišča in počasi napredujte nazaj. Tako boste počasi in enakomerno ukrotili lase, ki se nahajajo vzdolž obraza in ki se pogosto nakodrajo ter povzročajo težave.

3. Previdno pri nanašanju proizvodov za lase

Proizvode za lase (regenerator, balzam za ravne lase ali povečanje volumna) ne nanašajte enakomerno po vseh delih lasišča. Izogibajte se področju na temenu ter se čim dlje zadržite na konicah las. Lase razdelite na več delov ter nanje temeljito nanesite želeni proizvod. Pazite, da vas ne premami njegov čudovit vonj in tekstura ter da ha ne boste nanesli preveč.

4. Uporabljajte kakovosten sušilec za lase

Za dober rezultat potrebujete kakovosten sušilec za lase. Kupite sušilec za lase, ki ima več moči in se ne pregreje prehitro. Kvaliteten sušilec za lase ne sme biti pretežek ter ga lahko brez težav držimo v roki.

5. Izberite pravo krtačo 

Če želite, da ima pričeska volumen, ne uporabljajte prevelike krtače, ampak raje izberite manjšo. Za ravnanje las kupite kvalitetno in gosto krtačo. Ob pravilnem ravnanju med sušenjem s sušilcem za lase, bo ukrotila vaše kodre.