loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

surreal-402829 Dobra karma

Ob smrti svoje nevarne želje vzamemo žive s seboj

železniška proga_tiri_vlak_opozorilo Svet24.si

Tragedija na glavni ljubljanski železniški ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

smeh Dobra karma

Obstajajo tri besede, ki takoj razkrinkajo lenuha

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Mogoče je kriv balzam za lase
| Urška Dretnik

Mogoče je kriv balzam za lase

Ne umivajte si las vsak dan, saj s tem spirate vsa naravna olja z lasišča., Profimedia

Vam ne uspe oblikovati las tako, kot si želite. Se ti prehitro zmastijo in so brez sijaja? Vzrok se lahko skriva v napačni uporabi balzama za lase. Preberite, kaj lahko storite!

Če se vaši lasje hitro zmastijo in si jih morate zato umivati vsak dan, nikar ne nanašajte balzama za lase na lasišče. To samo proizvaja naravna olja, ki vlažijo lase, zato ne potrebujejo balzama. Poleg tega pa z njim popolnoma po nepotrebnem obtežite lase. Nanesite si ga raje do polovice dolžine las in njihove konice. To velja tako za tiste, ki imate dolge lase, kot tiste, ki imate kratko pričesko.

Ne sperete dovolj 

Mogoče so lasje brez volumna zato, ker si balzama ne sperete dovolj. Če se lasje zmastijo že v enem dnevu, je vzrok gotovo preslabo spiranje balzama.

Uporabljate 2 v 1 

Produkt je sicer res zelo praktičen, vendar je problem v tem, da balzam in šampon hkrati nanašate na lasišče. Ti se zato hitro zmastijo.

Preveč? 

Balzama raje uporabite manj kot preveč. Lasje bodo enako dobro negovani, vendar ne bodo obteženi in vaša pričeska bo ponovno imela volumen. Če uporabite preveč balzama, bodo tanki lasje popolnoma brez volumna.

Predolgo na laseh 

Pustite balzam delovati približno dve minuti, nato dobro sperite. To je dovolj časa, da lasje vpijejo vsa potrebna hranila ter so potem gladki, lepi in sijoči, ne da se mastijo.

Preizkusite! 

Vemo, da se sliši bizarno, vendar poskusiti ni greh. Najprej na lase nanesite balzam in nato šamponirajte. Tako boste preprečili obtežitev las, hitro maščenje ter odvzem volumna lasem.