Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome osvojila še Hrvaško

3. 11. 2019; 12.00
Avtor: N.S./Svet24
salome

Salome foto: Špas teater

Potem ko je glasbena komedija Menopavza navdušila v Sloveniji, se je pred dnevi zgodila še premiera hrvaške različice, v kateri tudi igra priljubljena Salome.

Skoraj eno leto po premieri hit komedije Špas teatra Menopavza so v Zagrebu premierno odigrali še hrvaško različico, v kateri blestijo Sanja Doležal, Arijana Čulin, Karmela Vukov Colić in Salome, ki nastopa tudi v slovenski različici.

Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Nina Kleflin, Arijana Čulin in Salome foto: Promo

Ena in edina Salome foto: Promo

V nabito polni zagrebški dvorani so odmevali smeh, aplavzi in veselje, saj so glavne igralke hrvaške različice navdušile v zabavnem muzikalu o »dramatični« menopavzi. Vse štiri igralke so poskrbele za dozo smeha, glasbenih uspešnic in zabavnih trenutkov, piko na i pa so na hrvaški premieri dodali tudi avtorji originalnih pesmi, od Davorja Radolfija do Zdenke Kovačiček, ki so prišli na premiero. »Srečna sem, da je premiera uspela tudi na Hrvaškem, in presrečna sem, da lahko nastopam tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. S puncami smo res super ekipa in smo postale prava mala družina,« je po premieri povedala Salome, ki ji je čestitala tudi Urška Alič, direktorica Špas teatra, ki je zaslužna za to, da je Menopavza zaživela tudi na Hrvaškem. »Fantastično! To je najmanj, s čimer lahko opišem hrvaško Menopavzo. Vse štiri zvezde predstave so bile odlične, režiserka Nina Kleflin pa je spet naredila odlično predstavo.«

Zadovoljna Urška Alič foto: Promo

Nad predstavo je navdušen tudi glasbenik Davor Radolfi. foto: Promo

prejšnji članek
Mogoče je kriv balzam za lase
Moda&Lepota
Mogoče je kriv balzam za lase
naslednji članek
Sanja Modrić v prostem času boksa
Svet slavnih
Sanja Modrić v prostem času boksa
#obraziavenija
obraziavenija