lf3awxRQ.jpeg Svet24.si

Te besede je namenila bogati sodnici in nekdanjemu...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

josip vodička Svet24.si

Umrl je 31-let star tekmovalec hrvaške 'Ljubezni ...

puška Svet24.si

Sredi belega dne je streljal nad glavami ...

kuža in mucek Dobra karma

Ime hišnih ljubljenčkov razkriva njihov pravi ...

lea sirk Njena.si

Tudi brat Lee Sirk v pevske vode?

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

Neverjeten trik, ki takoj posuši lak na nohtih
| V. M.

Neverjeten trik, ki takoj posuši lak na nohtih

S preprostim trikom boste hitro posušili lak na nohtih., profimedia

Ali tudi vam vedno znova povzroča preglavice sušenje laka na nohtih? Kako dobro znana nevšečnost, s katero se soočamo navkljub še tako kvalitetnemu izboru lakov, ki obljubljajo hitro sušenje. A za vas imamo krasen trik! Dekleta, gremo v akcijo!

Lakiranje nohtov zagotovo ni opravilo, ki se ga lahko lotimo tik pred zdajci. Za kvaliteten nanos namreč potrebujemo natančno roko in kar nekaj časa, da se sloji laka dobro posušijo. Saj veste, kako zlahka se pripeti, da vaš sveže nalakiran noht prejme nezaželeno označbo? "Uh, pa ne že spet! Pa tako sem pazila!" Mhmmm, zelo dobro poznan občutek, ampak dajmo, lotimo se trika, ki bo nezaželenim odtisom na nohtih pomahal v slovo. "Au revoir, ponesrečeni nohti!" 

Kako posušiti lak v eni minuti?


Ključ se skriva v olivnem olju, ki ne deluje le regenerativno na nohte in obnohtno kožico, temveč prispeva k izjemno hitremu sušenju dekorativnega laka. Vse, kar potrebujete je skodelica širše oblike, v katero natočite toliko olja, da bo slednje pokrilo celotno površino nohta. Nato sveže nalakirane nohte potopite v dragoceno kopel in počakajte eno minuto. Ko boste začutili, da se je lak na nohtu strdil, zlato tekočino preprosto razmažite po lakirani površini in kožici okoli nohta. Tako boste ob enem poskrbeli za blagodejen tretma, ki bo regenerativno vplival na zdravje vaših nohtov. Olivno olje kože ne masti, se pa lepo vpije in pomaga pri zadrževanju vlage.

Nimate na voljo olivnega olja? Potem preizkusite trik, ki zaledeni sveže nalakirane nohte. Vse kar morate storiti je, da prste potopite v skodelico, ki ste jo napolnili z mrzlo vodo in ledenimi kockami. Boste videli, sušenje nohtov bo mnogo hitrejše! Preizkusite same!