bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

exploding head Odkrito.si

Vam je že kdaj eksplodirala glava?

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

Znane Slovenke obožujejo njene torbice!
| K.M.

Znane Slovenke obožujejo njene torbice!

Zlata Okugić s priljubljenim modelom nahrbtnika., Foto: Jernej Jelen

Slovenska oblikovalka Teja Jeglič s svojim delom navdušuje tudi izven meja Slovenije, njene mode dodatke pa obožujejo tudi številne znane Slovenke.

Teja Jeglič je tista modna oblikovalka, ki se skriva za prepoznavnimi torbicami, nahrbtniki in ostalimi dodatki, ki v zadnjih letih navdušujejo predvsem slovensko javnost. S trdim delom pa ji je uspelo prodreti tudi izven meja naše državice. Njena zgodba o uspehu z modno znamko Tejajeglichdesign pa niti ni bila tako zelo skrbno načrtovana, kot je morda videti danes.

Foto: Robert Ribič - Teja Jeglič je obraz, ki se skriva za torbicami, ki so navdušile tudi znane Slovenke.

"V začetni fazi niti nisem pričakovala takšnega odziva. Prvi nahrbtnik je bil namreč izdelan za prijateljičin rojstni dan,saj sem želela ustvariti nekaj unikatnega.Pridobila pa sem tudi ogromno vzorčastega usnja ki je kar klicalo po ustvarjanju," je o svojih začetkih iskrene Teja. Le-ta pa je s povečanjem naročil počasi, a vztrajno, ustvarjala prepoznavno unikatno znamko, ki jo želi predstaviti kot cenovno dostopno, a vseeno ne pretirano komercialno. 

Številnim naročilom in splošnemu povečanemu povpraševanju je sledilo odprtje lastnega ateljeja v središču Ljubljane, kjer si lahko stranke v živo ogledajo njene izdelke in direktno izrazijo tudi svoje želje. Predvsem za mednarodno prepoznavnost pa je zaslužna tudi moderno zasnovana spletna stran. "Največ povpraševanja je trenutno iz ZDA, Španije, Avstrije in Nemčije," priznava Teja. 

Foto: Foto: Jernej Jelen - Zlata Okugić s priljubljenim modelom nahrbtnika.

Njeni skrbno izdelani in modno dovršeni modni dodatki pa so seveda navdušili tudi številne znane Slovenke. Predvsem ljubiteljice mode in tiste, ki v slovenskih izdelkih prepoznajo kvaliteto in potencial. Teja nam je zaupala, katere Slovenke so se nad njenimi izdelki že navdušile. "Predvsem blogerke in modne ikone Iris Mulej, Eva Ahačevič Pakiž, Sanja Grohar, televizijski obraz Pia Pustovrh, pevka Tanja Žagar, nekateri poznani slovenski modeli, kot so Karin Škufca, Zlata Okugič, Nives Orešnik ..."

Foto: Foto: Jernej Jelen - Iris Mulej s torbico Teje Jeglič na vozičku.