reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj meni zvezdnica o mamah samohranilkah?

30. 1. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Slavna turška igralka Cansu Dere, ki jo spremljamo v telenoveli Mama, je razkrila, kakšen je njen pogled na mame samohranilke.

Slavna turška igralka meni, da potrebuje otrok ob sebi oba starša. foto: Instagram

Cansu Dere v priljubljeni telenoveli Mama upodablja samsko žensko, ki želi pred temačnim življenjem ubraniti deklico Melek. Slednjo reši iz problematičnega družinskega okolja in se poda na dolgo pot boja z dekličino mamo, oblastmi, birokracijo in številnimi preprekami, ki ji onemogočajo, da bi z deklico zaživeli mirno življenje. Kot mama samohranilka upodablja številne čustvene stiske, s katerimi se tudi sicer pogosto soočajo mame, ki same skrbijo za svoje otroke.

Beren Gokyildiz in Cansu Dere foto: PLANET TV

Cansu, ki lik fotografinje Zeynep izvrstno upodablja, pa si vloge samohranilke v resničnem življenju ne bi želela. Da otrok odrašča skupaj z obema staršema, se ji namreč zdi najpomembnejše. Ob tem poudarja, da občuduje vse starše samohranilce, saj se zaveda, da takšna vloga prinaša veliko breme. ''Če bi imela otroka, bi si želela, da ima tudi očeta,'' je povedala 37-letnica, ki jo v intervjujih pogosto sprašujejo o tem ali že razmišlja o materinstvu.

A Cansu je že vrsto let samska, s čimer je povsem pomirjena, saj ljubezni ne želi iskati na silo. Nenazadnje ima za sabo grenko izkušnjo. Po poročanju turških medijev, se je namreč pred štirimi leti zaradi nesrečne ljubezni borila z depresijo.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

prejšnji članek
Tako znata uživati Petra Kerčmar in njen sin!
Svet slavnih
Tako znata uživati Petra Kerčmar in njen sin!
naslednji članek
Znane Slovenke obožujejo njene torbice!
Moda&Lepota
Znane Slovenke obožujejo njene torbice!
#nasazenazenska
nasazenazenska