franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Big Brother: Tomaž četrtič postal očka

30. 1. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
tomaž jeraj big brother tony

Tomaž o sebi: »Največ mi pomenijo iskrenost, zaupanje in spoštovanje.« foto: ProPlus

Nekdanji udeleženec šova Big Brother Tomaž Jeraj je presrečen. Njegova nova ljubezen je namreč s carski, rezom povila deklico.

Tomaža Jeraja smo spoznali v šovu Big Brother, kjer se je javnosti vtisnil v spomin zlasti po svoji iskrenosti in komunikativni naravi. Oče treh otrok je pred dobrim letom zakorakal v novo razmerje s simpatično rjavolasko Majo Soldat. Parček je včeraj sporočil novico, da sta postala starša. Maja je namreč v postojnski porodnišnici rodila deklico, ki sta jo s Tomažem poimenovala Karin. Mala princeska je za Tomaža četrti otrok, z nekdanjo partnerico ima namreč že hčerko Lauro ter sinova Nika in Janoša.

''Vsi se počutimo super. Naša mala Karin je izredno pridna. Lepo pančka in se zbudi samo ko postane lačna pa še skoraj braz joka. Rodila se je 29.1.2018 ob 8.16. 3.560kg in 51cm. S carskim rezom, saj sedela na ritki. S tem razlogom sva tudi odšla rodit v Postojno,'' je za naš portal povedal Tomaž in nadaljeval, da opaža, da je v ljubljanski porodnišnici zelo slab odnos in površna obravnava. ''V Ljubljani se niso hoteli lotit carskega reza, ampak poroda po naravni poti. Za naju je bil to prevelik riziko. Z njimi se ni dalo niti pogovarjat o opciji carskega reza. Moram povedati, da se v Ljubljani ne moreš znebiti občutka industrijskega obravnavanja. V Postojni pa je pravo nasprotje tega. Še posebej moram pohvaliti dr. Merlota ki je izjemen porodničar. Izbrala sva Postojno, ker svojemu otroku želiva le najboljše,'' je svoje vtise strnil Jeraj.

prejšnji članek
Katie Holmes od ljubezni kar žari
Svet slavnih
Katie Holmes od ljubezni kar žari
naslednji članek
Taiji Tokuhisa si je z ženo privoščil sanjske počitnice
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa si je z ženo privoščil sanjske počitnice
#nasazenazenska
nasazenazenska