pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katie Holmes od ljubezni kar žari

30. 1. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Igralca sta svoje razmerje končno ponesla tudi v svet javnih prireditev. Se Katie končno ne boji več nekdanjega moža?

foto: Profimedia

Že nekaj časa je znano, da sta v ljubezenskem razmerju 39-letna Katie Holmes in 50-letni Jamie Foxx. Igralca sta svoje razmerje kar nekaj let skrivala. Razlog za to pa naj bi bila klavzula, ki jo je Katie podpisala ob ločitvi od nekdanjega moža Toma Cruisa, zaradi katere se 5 let v javnosti ni smela pojavljati z drugim moškim. 

Obupana Suri že pet let ni videla očeta

Jamie in Katie sta se prvič skupaj pojavila na počitnicah v Malibuju v mesecu septembru, Katie pa je s svojim izbrancem praznovala tudi njegov rojstni dan v mesecu decembru. Zadnje fotografije pa dokazujejo, da sta igralca do ušes zaljubljena. Predvsem Katie pa v družbi Jamija preprosto žari. 

Par se je skupaj pojavil na eni izmed zabav, ki so potekale pred nedeljsko podelitvijo glasbenih nagrad grammy. Večerja v New Yorku pa je bila dejansko tudi prva prava javna prireditev, kjer sta se igralca skupaj pojavila kot par. Njuni nasmeški in pogledi pa kažejo na to, da sta resnično v pravem blaženem stanju zaljubljenosti. 

Sicer sta se oba udeležila tudi dejanske podelitve nagrad grammy, a ju kamere tam žal niso ujele skupaj. So pa zato številni oboževalci presrečni, ker je Katie svoje ljubezensko življenje pričela deliti tudi z javnostjo. Predvsem zato, ker si ne želijo, da bi še naprej živela pod pritiskom nekdanjega moža. 

prejšnji članek
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate to znano Slovenko?
Svet slavnih
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate to znano Slovenko?
naslednji članek
Big Brother: Tomaž četrtič postal očka
Svet slavnih
Big Brother: Tomaž četrtič postal očka