stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Je to najudobnejša obutev na svetu?

8. 4. 2018; 03.00
Avtor: Moda
CROCS_LiteRide_Clog_SS18_
Se strinjate, da je udobje je pri obutvi ključnega pomena?

Največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu celo trdi, da je udobje ključ do sreče. Je v tem kaj resnice ...? 

Govorimo o proizvajalcu priljubljene obutve Crocs. Njihova kultna obutev zaradi inovativnih materialov nudi lahkotno udobje za vso družino in je tudi zato postala klasičen kos v garderobi številnih znanih zvezdnikov, prav tako pa skupaj z mnogimi priznani modni oblikovalci ustvarjajo ekskluzivne kolekcije. To pomlad pa je Crocs stopil še korak naprej v coni udobja in predstavlja novo kolekcijo najudobnejših čevljev na svetu – Crocs LiteRide. V novo kolekcijo Crocs LiteRide se je zaljubila tudi priljubljena igralka Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si). Kot lahko vidimo na njenem Instagramu, jih je celo razglasila za najudobnejšo obutev na svetu.

Ustvarjena z mislijo na sodobnega potrošnika kolekcija nudi neponovljivo udobje na vsakem koraku. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide™, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolnoma prilagodi vašemu stopalu. Nove barvne kombinacije v stilu 'color-blocking' pa poleg udobja naredijo to obutev ravno tako modno, trendi in 'stajliš'. V kolekciji LiteRide lahko izbirate med kultnim modelom cokla, supergami, trendi in popularnim natikačem ter modnim sandalom in japonkami. Vse pa v eno najudobnejšo kolekcijo povezuje revolucionarni material, ki bo vaše korake spremenil v hojo po oblakih.

prejšnji članek
Cvetni prah je že v zraku - kaj narediti?
Zdravje
Cvetni prah je že v zraku - kaj narediti?
naslednji članek
3 odlični nasveti za hujšanje
Zdravje
3 odlični nasveti za hujšanje
#nasazenazenska
nasazenazenska