franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Smashbox: ličila vrhunske kakovosti končno na voljo tudi v Sloveniji!

27. 6. 2018; 01.31
Avtor: Oglasno sporočilo
Smashbox_21_6_2018-14
Težko pričakovano blagovno znamko ličil vrhunske kakovosti - Smashbox, smo končno dočakali tudi v Sloveniji!

»Vse izvira iz fotografskega studia. To je jedro najine ustvarjalnosti in energije« pravi soustanovitelj blagovne znamke in fotograf Davis Factor. O sebi se šali, da ima ljubezen do lepote in ličil v svoji DNK. Je namreč pravnuk Max Factorja, ki je ustanovil blagovno znamko ličil, ki nosi njegovo ime. Davis je skupaj z bratom Deanom ustanovil Smashbox studios leta 1990, najpopularnejši fotografski studio v Los Angelesu, ZDA, kje so nastale fotografije za naslovnice vodilnih revij in modne kampanje.

Vse kar je ločilo foto studio do popolnosti, so bila ličila, ki so dajala občutek neverjetnega udobja, se brezhibno odražala na fotografijah in bila obstojna skozi celoten čas snemanja – brez dodatnih popravkov.

Brata se zavedata, da je lahko vsakdanje življenje tako dinamično kot snemanje v foto studiu. Izdelki morajo ustvariti lep videz in biti nadvse učinkoviti, tudi pod vročimi studijskimi lučmi, ventilatorji, ki ustvarijo učinek vetra in neštetim preoblačenjem. Zato razvijata ličila, ki rešijo vse težave, ustvarijo brezhiben videz ter dajejo občutek udobja – od scene do ulice.

»V fotografskih studiih je nadvse pomembno uporabljati dolgo obstojna ličila, saj vsako prekinjanje snemanja za potrebe dodatnih popravkov vpliva na potek snemanja in energijo vseh sodelujočih« pravi Davis, ki je v svoj fotografski objektiv zajel zvezde kot so Cameron Diaz ali Angelina Jolie. Leta 1996 sta z bratom ustanovila blagovno znamko Smashbox. Njihov kultni izdelek je Photo Finish Foundation Primer, ki je rešitev za vse tegobe. Modni uredniki in umetniki ličenja so v trenutku vzljubili lastnosti izdelka, kot so žametasto mehek zaključek, zameglitev por in drobnih linij.

Blagovno znamko smo končno dočakali tudi v Sloveniji in jo trenutno najdemo v prodajalni Mueller BTC in Mueller Kranj, ki je v sklopu nakupovalnega središča Qlandia. Za vas smo izbrali nekaj poletnih izdelkov, ki bodo vašem videzu dodali svežino, koži bogato nego in bodo obstojna tudi pod vročim poletnim soncem.

Baza oz. primer je osnova dobrega make upa, saj podaljša obstojnost ličil in poveča njihovo intenzivnost. V poletnih mesecih izberite Photo Finish Primerizer, ki v eni steklenički združuje lahkotno vlažilno nego in izjemno zmogljiv primer. 

Osvetljevalec je en od ključnih izdelkov tudi to poletje, saj kožo, ki je potmenela od sonca osvetli, ji doda svežino in mladosten videz. Preizkusite Spotlight Highlighting palette, ki vsebuje tri obarvane osvetljevalce, ki bodo obrazu dodali globino. 

Zapeljivo zasenčene oči ne gredo iz mode. Uporabite Photo Edit Eyeshadow trios, ki vsebuje tri komplementarne barve. Ker običajno največ uporabimo bazne barve, so snovalci paletke tej barvi namenili prostora za dvojno dozo. 

prejšnji članek
Živila, ki preprečujejo staranje in gladijo gube
Zdravje
Živila, ki preprečujejo staranje in gladijo gube
naslednji članek
Ima Tanja Žagar najlepšega?
Svet slavnih
Ima Tanja Žagar najlepšega?
#nasazenazenska
nasazenazenska