Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kakšne ženske poleti nosijo klobuk?

8. 8. 2018; 01.00
Avtor: V. M.
ženska klobuk2

foto: Pexels

Vam je nerodno na glavo posaditi klobuček? Nikar! Klobuk nenazadnje ni le modni dodatek, v vročih poletnih dneh se ponaša zlasti s praktično vlogo, saj tako lasišče, kot kožo na obrazu ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki.

A če je bil pred mnogimi leti klobuk nepogrešljiv modni dodatek, danes po njem posegamo predvsem v vročih poletnih mesecih. Klobučki podajajo roko praktični in estetski noti, ki vse glasneje šepeta melodijo pozabljenega modnega sloga iz babičine omare.

So pritegnili tudi vašo pozornost ali vas odvrača misel, da je klobuk lepotni kos, ki sodi le na glavo graciozne dame? Nikar. Zavrzite to misel. Klobuček, pa najsi bo sproščen poletni slamnik ali trendovsko modno pokrivalo s širokimi krajci, si lahko brez neprijetnega občutka nadene prav vsaka izmed nas.

Že imate svoj klobuček? foto: Pixabay

Klobučki imajo svoj čar, zato z njimi le obogatite vašo podobo. Med pestro ponudbo modnih pokrival boste zagotovo našli klobuček, ki vam bo služil kot zaščita pred soncem, a boste ob enem videti še modne in trendi.

Nekaj idej za svež in moden poletni videz, pa si lahko ogledate na fotografijah. Morda vam služijo kot navdih pri izbiri ali pa bežna vzpodbuda, da iz omare povlečete tistega, ki ste ga kupili med lanskim dopustovanjem.

foto: Pexels

foto: Pexels

foto: Pexels

prejšnji članek
Voda ob vhodu v bazen ni poligon za preskakovanje!
Zdravje
Voda ob vhodu v bazen ni poligon za preskakovanje!
naslednji članek
Slovenska igralka nič več na hrvaško morje
Svet slavnih
Slovenska igralka nič več na hrvaško morje