favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska igralka nič več na hrvaško morje

8. 8. 2018; 12.00
Avtor: A. C., Zvezde
Maja Martina Merljak in Aleksandra Balmazović

Maja Martina Merljak in Aleksandra Balmazović. foto: Mediaspeed

Aleksandra Balmazović pravi, da je 'kampanjec' tudi pri prostem času. V zadnjem hipu se je namreč odločila, da družino letos na dopust odpelje v Grčijo.

»Komaj sem dočakala poletje, saj sem poletni otrok – japonke, krilce in gremo. A se moj najljubši letni čas bolj obira in se ne more odločiti, ali bi bilo poletje ali jesen,« se smeji igralka Aleksandra Balmazović, ki je bila prvo polovico leta veliko na poti, med drugim je obiskala festivala v Berlinu in Cannesu. »Kar nekaj časa že pripravljamo snemanje novega filma Andreja Košaka Vsi proti vsem, kjer bom producentka in igram eno glavnih vlog. Tako bom pred in tudi za kamero. Velik izziv mi bo tudi popolna sprememba podobe – postrigli me bodo ter spremenili barvo las in oči,« pravi igralka, ki je precej potovala med Ljubljano in Beogradom. Snemala je dve nadaljevanki, eno za srbsko televizijo in eno za slovensko.

»Spet sem se naužila 'mojega' mesta, ki je vse lepše, večje in bolj mamljivo,« je dejala o Beogradu. Po končanem filmu jo čakajo še film v Srbiji, predstave v Sloveniji in gostovanja. Vmes bo skočila še v Grčijo, da si napolni baterije, čeprav zase pravi, da je kot akumulator – najraje si baterije polni z navdihujočim delom. Trenutno pa potrebuje samo spanec, saj se že nekaj časa bori z nespečnostjo. »Tako kot pri delu sem tudi pri prostem času 'kampanjec'. Ravno sem rezervirala letalske vozovnice in čez teden dni z družino že odpotujemo, vendar še ne vemo, kje bomo spali. Običajno je bil naš dopustniški cilj Hvar, ki je pravi otok za mojo dušo. Letos sem se naglo odločila za Grčijo in se pustim presenetiti. Ves čas bom plavala in raziskovala, saj sem preveč nemirna, da bi poležavala na soncu. V pesku bi se mi zdelo zanimivo delati kupčke in gradove, vendar se mojemu sinu ne zdi to več primerno zame. (smeh)«

prejšnji članek
Kakšne ženske poleti nosijo klobuk?
Moda&Lepota
Kakšne ženske poleti nosijo klobuk?
naslednji članek
Tako je mesec dni po porodu videti zvezdnica Larine izbire
Svet slavnih
Tako je mesec dni po porodu videti zvezdnica Larine izbire