julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

V novo leto z novo torbico
| Brigita Potočki

V novo leto z novo torbico

Torbica Dior Saddle iz nove kolekcije za pomlad/ poletje 2019, PROFIMEDIA

Katere dizajnerske torbice bodo IN v novem letu

V svetu mode je tako, da se trendi vedno znova vračajo. Morda zato, ker oblikovalcem zmanjka idej, ali zato, ker se želijo pokloniti svojim predhodnikom. Dejstvo je, da na modnih pistah skoraj vsako sezono opazimo nekaj kosov, ki spominjajo na že videno. Za prihajajoče leto tako modni poznavalci napovedujejo povratek nekaterih ikoničnih dizajnerskih torbic in vzpon novih, katerih cena sicer presega proračun povprečnega Zemljana, a nič zato, saj bodo njihove veliko cenejše replike zagotovo že kmalu na voljo v trgovinah s hitro modo ali pri cenejših znamkah. Če pa si zaželite original, a zanj ne bi plačali polne cene, predlagamo, da pogledate v spletnih trgovinah z dizajnerskimi kosi iz druge roke ali vintage trgovinah. Tam se včasih v resnici najdejo pravi biseri za res ugodno ceno.
Fendi Baguette
Ikonična Fendijeva ‘Baguette’ torbica se nedvomno vrača! Silvia Venturini Fendi, kreativna direktorica pri Fendiju zadolžena za modne dodatke, je povedala, da je, ko je na Instagramu videla, da hčerke nosijo legendarne Baguette torbice svojih mam, ugotovila, da je čas, da se le-ta vrne. Baguette je bila rojena leta 1997, ko je imela modna hiša Fendi zgolj pet trgovin. In prav ta ikonična torbica jim je prinesla slavo. Prav to torbico je imela v roki tudi Sarah Jessica Parker v seriji Seks v mestu v tisti sceni, kjer jo oropa mladenič in zahteva še njene ‘manolke’.

Foto: PROFIMEDIA - Fendi Baguette torbica iz kolekcije pomlad/poletje 2019

Foto: PINTEREST - Vintage Fendi Baguette torbica

Prada Sidonie
Pri Pradi so letos inspiracijo našli v devetdesetih, ko so bile v modi čisto majhne torbice. In za sodobno žensko so po zgledu iz devetdesetih ustvarili Sidonie. Na voljo bo v široki paleti barv in barvnih kombinacij, pri čemer so primarne barve še posebej spektakularne. Prada je novo Sidonie torbico predstavila že v svoji resort kolekciji za leto 2019, a tudi v kolekciji za pomlad/ poletje 2019 je bilo na ogled nekaj posebej lepih primerkov.

Foto: PROFIMEDIA - Prada Sidonie torbica iz kolekcije pomlad/poletje 2019

Foto: PROFIMEDIA - Chiara Ferragni s Prada Sidonie torbico

Chanel
Kaj je boljše od ene Chanel torbice? Jasno, dve Chanel torbici! Karl Lagerfeld je tokrat v kolekcijo uvrstil torbico, ki bi lahko bila tudi nakit, saj veriga, ki se prekriža na prsih, deluje kot ogrlica. Torbici pa visita na bokih.

Foto: PROFIMEDIA - Dvojna Chanel torbica iz nove kolekcije za pomlad/ poletje 2019

Dior Saddle
Ikonična Diorjeva Saddle torbica je svoj povratek doživela v pravkar iztekajočem se letu, a tudi v letu 2019 se ji pišejo nadvse lepi časi. Takoj prepoznavna oblika, ki spominja na sedlo, bo v novem letu na voljo v različnih barvah in teksturah, v večji in manjši različici, najraje s širokim ramenskim pasom, lahko pa tudi brez. Zato, če ste slučajno kakšno podedovali od mame ali babice, je ne prodajte, saj boste v letu, ki prihaja, z njo nadvse trendovski.

Foto: PROFIMEDIA - Mini Dior Saddle torbica iz nove kolekcije za pomlad/poletje 2019

Foto: splet - Katie Holmes z ikonično Dior Saddle torbico iz nove kolekcije

Miu Miu Confidential
Pri Miu Miu so znani po svojih nabranih in drapiranih torbicah, a njihova najnovejša verzija imenovana Confidential v rdečem žametu z zlatimi dodatki, bo zagotovo zvezda prav vsake oprave.

Foto: PROFIMEDIA - Manekenka Larsen Thompson s torbico Miu Miu Confidential v rumeni barvi

Gucci Arli
Pri Gucciju imajo toliko lepih torbic, da je težko slediti vsem. In prav vse, ki so nastale pod kreativnim vodstvom Alessandra Michela, so še vedno dobra naložba. A vendarle bo v letu 2019 izstopala njegova najnovejša kreacija, torbica Arli predstavljena v resort kolekciji za leto 2019.

Foto: vogue.com - Torbica Gucci Arli iz kolekcije resort 2019

Spodaj podobne torbice, ki ne bodo popolnoma spraznile vašega bančnega računa.