Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

Lara Kadis (1) Svet24.si

Ta privlačna pevka je v resnici Slovenka

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

borut-pahor, janez-janša, ovojni-poboji, stanislav-zore, kočevski-rog, macesnova-gorica Svet24.si

FOTO: Janša vsem tistim, ki po ulicah in trgih ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv
| V.M.

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv

Barron Trump, Profimedia

Sin Melanie in Donalda Trumpa je letošnjo pomlad dopolnil 13 let. Javnost ga vidi bolj poredko, so pa paparaci nedavno postregli s fotografijami, ki so nastale na športnem dogodku.

Barron Trump svoja starša sila poredko spremlja na javnih dogodkih, najstnik se posveča šoli in ni obremenjen s službenimi aktivnostmi svojega očeta. To je tudi razlog, da javnost ne spremlja njegovega odraščanja, najstnik je deležen zasebnosti, Melania pa si prizadeva, da bi navkljub vsem privilegijem odrasel v samostojno osebo.

Foto: Profimedia - Barron Trump

13-letnik je ljubitelj športa, zlasti ga zanima nogomet, kar pa ni nič kaj povšeči Donaldu, saj se boji za sinovo varnost. Prepričan je namreč, da je navkljub sodobni opremi ameriški nogomet nevaren šport, pri katerem lahko nogometaši utrpijo resne poškodbe.

No, Barronovo zanimanje za šport je kljub vsemu zelo veliko, paparaci so ga nedavno ulovili v objektiv ravno na nogometni tekmi, na kateri sta se pomerila Real Madrid in Atletico Madrid. Javnost je tako po dolgem času videla, kakšen mladenič je postal sin ameriškega predsednika. Barron se po videzu ni razlikoval od svojih vrstnikov, oblečen je bil namreč v športna oblačila, med ogledom tekme pa se je kratkočasil s prijateljem ter mobilnim telefonom.