Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv
| V.M.

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv

Barron Trump, Profimedia

Sin Melanie in Donalda Trumpa je letošnjo pomlad dopolnil 13 let. Javnost ga vidi bolj poredko, so pa paparaci nedavno postregli s fotografijami, ki so nastale na športnem dogodku.

Barron Trump svoja starša sila poredko spremlja na javnih dogodkih, najstnik se posveča šoli in ni obremenjen s službenimi aktivnostmi svojega očeta. To je tudi razlog, da javnost ne spremlja njegovega odraščanja, najstnik je deležen zasebnosti, Melania pa si prizadeva, da bi navkljub vsem privilegijem odrasel v samostojno osebo.

Foto: Profimedia - Barron Trump

13-letnik je ljubitelj športa, zlasti ga zanima nogomet, kar pa ni nič kaj povšeči Donaldu, saj se boji za sinovo varnost. Prepričan je namreč, da je navkljub sodobni opremi ameriški nogomet nevaren šport, pri katerem lahko nogometaši utrpijo resne poškodbe.

No, Barronovo zanimanje za šport je kljub vsemu zelo veliko, paparaci so ga nedavno ulovili v objektiv ravno na nogometni tekmi, na kateri sta se pomerila Real Madrid in Atletico Madrid. Javnost je tako po dolgem času videla, kakšen mladenič je postal sin ameriškega predsednika. Barron se po videzu ni razlikoval od svojih vrstnikov, oblečen je bil namreč v športna oblačila, med ogledom tekme pa se je kratkočasil s prijateljem ter mobilnim telefonom.