Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv

12. 8. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Barron Trump 2019

Barron Trump foto: Profimedia

Sin Melanie in Donalda Trumpa je letošnjo pomlad dopolnil 13 let. Javnost ga vidi bolj poredko, so pa paparaci nedavno postregli s fotografijami, ki so nastale na športnem dogodku.

Barron Trump svoja starša sila poredko spremlja na javnih dogodkih, najstnik se posveča šoli in ni obremenjen s službenimi aktivnostmi svojega očeta. To je tudi razlog, da javnost ne spremlja njegovega odraščanja, najstnik je deležen zasebnosti, Melania pa si prizadeva, da bi navkljub vsem privilegijem odrasel v samostojno osebo.

Barron Trump foto: Profimedia

13-letnik je ljubitelj športa, zlasti ga zanima nogomet, kar pa ni nič kaj povšeči Donaldu, saj se boji za sinovo varnost. Prepričan je namreč, da je navkljub sodobni opremi ameriški nogomet nevaren šport, pri katerem lahko nogometaši utrpijo resne poškodbe.

No, Barronovo zanimanje za šport je kljub vsemu zelo veliko, paparaci so ga nedavno ulovili v objektiv ravno na nogometni tekmi, na kateri sta se pomerila Real Madrid in Atletico Madrid. Javnost je tako po dolgem času videla, kakšen mladenič je postal sin ameriškega predsednika. Barron se po videzu ni razlikoval od svojih vrstnikov, oblečen je bil namreč v športna oblačila, med ogledom tekme pa se je kratkočasil s prijateljem ter mobilnim telefonom.

prejšnji članek
Tina Gorenjak ujeta v najožji ulici na svetu
Svet slavnih
Tina Gorenjak ujeta v najožji ulici na svetu
naslednji članek
Iryna Osypenko popolnoma brez
Svet slavnih
Iryna Osypenko popolnoma brez