Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv
| V.M.

Barron Trump po dolgem času ujet v objektiv

Barron Trump, Profimedia

Sin Melanie in Donalda Trumpa je letošnjo pomlad dopolnil 13 let. Javnost ga vidi bolj poredko, so pa paparaci nedavno postregli s fotografijami, ki so nastale na športnem dogodku.

Barron Trump svoja starša sila poredko spremlja na javnih dogodkih, najstnik se posveča šoli in ni obremenjen s službenimi aktivnostmi svojega očeta. To je tudi razlog, da javnost ne spremlja njegovega odraščanja, najstnik je deležen zasebnosti, Melania pa si prizadeva, da bi navkljub vsem privilegijem odrasel v samostojno osebo.

Foto: Profimedia - Barron Trump

13-letnik je ljubitelj športa, zlasti ga zanima nogomet, kar pa ni nič kaj povšeči Donaldu, saj se boji za sinovo varnost. Prepričan je namreč, da je navkljub sodobni opremi ameriški nogomet nevaren šport, pri katerem lahko nogometaši utrpijo resne poškodbe.

No, Barronovo zanimanje za šport je kljub vsemu zelo veliko, paparaci so ga nedavno ulovili v objektiv ravno na nogometni tekmi, na kateri sta se pomerila Real Madrid in Atletico Madrid. Javnost je tako po dolgem času videla, kakšen mladenič je postal sin ameriškega predsednika. Barron se po videzu ni razlikoval od svojih vrstnikov, oblečen je bil namreč v športna oblačila, med ogledom tekme pa se je kratkočasil s prijateljem ter mobilnim telefonom.