900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Decembrski trendi ličenja so razkriti!

26. 11. 2019; 01.32
Avtor: Oglasno sporočilo
dm lansiranje Beauty box 21.11.2019 - Photo Dean Dubokovic-141

Tina Fabjan (levo), Jasna Oklešen (v sredini) in Maja Šušnjara (desno) so razkrile najnovejše trende. foto: Oglasno sporočilo

V okviru dm Akademije ličenja smo izvedeli nekaj več o tem, kako pričarati glamurozni decembrski videz in odkrili skrivnost Beauty Boxa, ki vas bo navdušil.

dm Akademija ličenja je v preteklem tednu z nami delila prave lepotne trende decembrskega videza. Trende je pri modelu, ki si ga je izbrala tokrat, Gaji Prestor, predstavila make up artistka Jasna Oklešen. In kateri prevladuje ta trenutek? “Močna rdeča šminka, svež videz kože – glow in nežno poudarjene obrvi,” pravi Jasna. 

dm Akademije so se pridružile tudi druge make up artistke

V sklopu kampanje pa so se dm Akademiji pridružile tudi priznane make up artistke Tina Fabjan, Maja Šušnjara in Martina Vrhovnik. Tako smo iz prve roke izvedeli, kaj narekuje obdobje, ki prihaja. 

Tina Fabjan (desno) pravi, da si v teh prazničnih dneh lahko privoščite malce več. foto: Oglasno sporočilo

Kaj svetuje umetnica ličenja Tina Fabjan?

"V glamuroznem prazničnem decembru si vsaka dama privošči malce bolj   drzno in opazno ličenje. Seveda mimo rdečih odtenkov rdečila za ustnice ne moremo in praznično obdobje je pravi čas, ko si lahko privoščite izrazito rdečo barvo na ustnicah in prav tako na vaših nohtkih," je dodala umetnica ličenja. 

Make up mora biti obstojen 

Ker je december tudi čas zabav, mora biti videz obstojen ves dan. Zato Tina svetuje: "Uporabite obstojne tekoče podlage, ki so primerne za vaš tip kože, potem pa utrdite podlago še s pudrom v kamnu, ki bo še dodatno podaljšal obstojnost. Čez pa nanesite se sijoči osvetljevalec."

Z uporabo bronzerja ob robu lasišča in pod ličnicami ter z uporabo rdečila na konicah ličnic boste vaš obraznežno zasenčili in ustvarili zdrav, sijoč videz.

Kaj pa senčila?

"Senčila na vekah naj bodo preprosto in enakomerno nanešena po celotniveki, najbolje kar v enem nevtralnem odtenku. Tik ob trepalnicah začrtajte s eyelinerjem natančno in srednje debelo linijo. Linja naj bo prilagojena vaši oblikioči, da ne bo prevelika. Trepalnicedobro poudarite zvašo najljubšo maskaro za volumen. Če želite še uporabite umetne trepalnice, ki bodo naredile še dodaten WOW učinek," svetuje Fabjanova in dodaja, da videz vsekakor zaključite z rdečilom za ustnice. Uporabite obstojno šminko, s katero se boste lahkobrezskrbno zabavali in uživali praznične dni.

Beauty Box foto: Oglasno sporočilo

Popolno praznično darilo: dm Beauty Box

Zvezda dogodka je bil praznično obarvan dm Beauty Box, ki združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistov z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. S paleto senčil, rdečilom za ustnice, črtalom za ustnice, osvetljevalcem, čopičem za nanos osvetljevalca, maskaro in korektorjem, vsebuje vse potrebno za glamurozen videz na prihajajočih prazničnih zabavah. Ker bo v dm prodajalnah na voljo od 26. novembra dalje v omejeni količini in s 50- odstotnim prihrankom, bo tudi Božiček v letošnjem letu z nakupom daril malce pohitel. 

Beauty Box bo navdušil

Beauty Box bo navdušil foto: Oglasno sporočilo

Decembra si lahko privoščite malo več.

Decembra si lahko privoščite malo več. foto: Oglasno sporočilo

prejšnji članek
To božično drevo bo Melania postavila v Modro sobo Bele hiše
Svet slavnih
To božično drevo bo Melania postavila v Modro sobo Bele hiše
naslednji članek
Vzroki in posledice pomanjkanja železa v krvi
Zdravje
Vzroki in posledice pomanjkanja železa v krvi