Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj so bile silikonske gobice za nanos pudra tako prilubljene?

7. 1. 2020; 02.00
Avtor: V.M.
Puder

foto: Profimedia

Ko so silikonske gobice Silisponge leta 2016 prispele na tržišče, so povsem obnorele mlade ženske, ki so želele preizkusiti ali drži obljuba, da gobice omogočajo bolj prekriven učinek. Kakšna je vaša izkušnja danes? Ali gobico še uporabljate?

Prozorna silikonska gobica za nanašanje ličil je hipoma osvojila dekleta in ženske po vsem svetu. Priljubljena je zlasti za to, ker porabite kar polovico manj tekoče podlage, kot pri nanosu pudra s prsti ali drugimi gobicami, ki kremasto snov vpijejo vase.

Silikonska gobica namreč ne vpije niti kapljice, poleg tega se na njej ne zadržujejo bakterije, pa še povsem preprosto jo očistite. Zaradi nevpijajoče in gladke teksture vas končni videz make up podlage razveseli s popolno prekrivnostjo.

No, kljub temu silikonske gobice niso obdržale takšnega zanimanja, karšnega so bile deležne pred štirimi leti. Mnogo bolj priljubljene so barvne gobice za tekoči puder v obliki kapljice, ki so danes že na voljo v vseh dobro založenih drogerijah  in spletnih trgovinah s kozmetiko.

prejšnji članek
Tako bodo vaši lasje dlje časa ostali čisti
Moda&Lepota
Tako bodo vaši lasje dlje časa ostali čisti
naslednji članek
Tarot napoved: kar je bilo v letu 2019, v 2020 nima vstopa!
Zdravje
Tarot napoved: kar je bilo v letu 2019, v 2020 nima vstopa!