lf3awxRQ.jpeg Svet24.si

Te besede je namenila bogati sodnici in nekdanjemu...

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

20023X2073 Svet24.si

FOTO: Modna milica: Mariborska tigrica, zakonca ...

puška Svet24.si

Sredi belega dne je streljal nad glavami ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

lea sirk Njena.si

Tudi brat Lee Sirk v pevske vode?

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

Zakaj so bile silikonske gobice za nanos pudra tako prilubljene?
| V.M.

Zakaj so bile silikonske gobice za nanos pudra tako prilubljene?

Profimedia

Ko so silikonske gobice Silisponge leta 2016 prispele na tržišče, so povsem obnorele mlade ženske, ki so želele preizkusiti ali drži obljuba, da gobice omogočajo bolj prekriven učinek. Kakšna je vaša izkušnja danes? Ali gobico še uporabljate?

Prozorna silikonska gobica za nanašanje ličil je hipoma osvojila dekleta in ženske po vsem svetu. Priljubljena je zlasti za to, ker porabite kar polovico manj tekoče podlage, kot pri nanosu pudra s prsti ali drugimi gobicami, ki kremasto snov vpijejo vase.

Silikonska gobica namreč ne vpije niti kapljice, poleg tega se na njej ne zadržujejo bakterije, pa še povsem preprosto jo očistite. Zaradi nevpijajoče in gladke teksture vas končni videz make up podlage razveseli s popolno prekrivnostjo.

No, kljub temu silikonske gobice niso obdržale takšnega zanimanja, karšnega so bile deležne pred štirimi leti. Mnogo bolj priljubljene so barvne gobice za tekoči puder v obliki kapljice, ki so danes že na voljo v vseh dobro založenih drogerijah  in spletnih trgovinah s kozmetiko.