nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

TO je inovacija v svetu estetske dermatologije in kozmetike
| Oglasno sporočilo

TO je inovacija v svetu estetske dermatologije in kozmetike

Koža odraža stanje notranjih organov in stanje celotnega organizma, za njeno nego pa je potreben celosten pristop, tako od zunaj, kot od znotraj. Vse, kar vnašamo vase, se bo odražalo na našem telesu in obrazu. Da bi ohranili kakovost kože, je bistvenega pomena učinkovita dnevna nega, s pomočjo katere bi koža lahko izgledala - in se počutila - kar najboljše.

KLJUČEN JE: KOLAGEN!

Kolagen je pri zdravju in lepoti naše kože ključnega pomena, saj ima kot strukturni protein glavno funkcijo dajanja oblike in opore koži, mišicam, sklepnemu hrustancu in vsem vezivnim tkivom. Čeprav je kolagen najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in skupaj predstavlja kar 30 % vseh beljakovin, prisotnih v našem organizmu, ga je nujno potrebno tudi dodajati! Telo ga sicer proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces naravnega nastajanja kolagena močno upočasni. To se najbolj opazi po tem, da začne naša koža izgubljati sijaj in prožnost, lasje postanejo tanjši, nohti pa krhki in lomljivi. Ob tem se prvič srečamo s simptomi staranja ...

BOJ PROTI STARANJU: OD ZNOTRAJ IN OD ZUNAJ

Staranje je popolnoma naraven in neizogiben proces. Seveda je hitrost in intenziteta staranja skupaj z vsemi simptomi, ki jih le-ta prinaša s sabo, različna pri vsakem posamezniku. Po večini to določa genetika, znatno pa prispeva tudi naš življenjski slog.

Foto: Profimedia - Staranje kože je najprej vidno na obrazu

Ker je koža na našem obrazu bistveno tanjša kot na drugih delih telesa, se ravno tam najprej pokaže jo prvi znaki staranja. Obrazna nega je zato še posebej pomembna in to v vseh obdobjih svojega življenja: tako v mladosti, ko je koža še mlada in nahranjena, kot tudi ob pojavi prvih gubic in seveda še posebej kasneje, ko se začnejo gube poglabljati, pojavljajo se prve pigmentacije in koža izgublja njen naravni sijaj – takrat naš obraz potrebuje še več pravilne in učinkovite nege.

Prehrana, zadostna količina popite vode in gibanje so vse zelo pomembni dejavniki pri negi naše kože – a vendar vsega ne zmore sama. Izredno pomembno je, da ustrezno poskrbimo tudi za zunanjo oskrbo s pravimi vitamini, minerali in drugimi učinkovinami, ki vračajo naši koži mehkobo in prožnost.

Zato vam predstavljamo odlično pomoč pri zaviranju procesa staranja in obnavljanju naše kože:

LIFTACTIV Collagen Specialist

To je inovacija v svetu estetske in dermatologije in kozmetike, nova neinvazivna metoda, ki prinaša odlične rezultate v boju proti staranju. Izjemni produkt s sestavinami naravnega izvora ponovno aktivira proizvodnjo naravnega kolagena, kar prinaša dolgoročne rezultate.

Liftactiv Collagen Specialist prvič združuje tri močne učinkovine: peptide, vitamin Cg in mineralizirana termalna voda Vichy. V skupnem delovanju vidno zmanjšajo gube in pigmentne madeže, preoblikujejo pa tudi konture obraza.

Strokovnjaki dermatologije so priskrbeli naslednje ugotovitve:

DOKAZNA IN VIDNA UČINKOVITOST

Po 4 urah: tonus +52 %*
Po 4 tednih: gube –16 %**
Po 8 tednih: gube –24 %**
Zmanjša povešenost kože in pigmentacijo.


* Instrumentalno testiranje, 40 žensk. Klinični rezultati prožnosti, tonusa in čvrstosti.
** Instrumentalno testiranje, 58 žensk. Klinični rezultati gub v kotičkih oči, gub na čelu in nazolabialnih gub.

Preizkusite LIFTACTIV Collagen Specialist, ki je na voljo v lekarnah. Zagotovi si svojega ZDAJ!