GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Znanstveniki odkrili eno od najučinkovitejših sestavin proti staranju

10. 2. 2020; 02.43
Avtor: Oglasno sporočilo
scientist-drugstore-microscope-chemistry
Z naravnim procesom staranja se neizogibno srečamo prav vsi. Znanost na področju upočasnjevanja staranja in blaženja vseh simptomov, ki jih to prinese s seboj, konstantno išče nove aktivne učinkovine, ki bi lahko še bolj upočasnile nastajanje gub ter minimalizirale izgubo prožnosti in vlažnosti kože.

Naš življenjski slog znatno prispeva k staranju naše kože. Še posebej obremenjujoči dejavniki so prekomerna izpostavljenost sončnim žarkom, izpostavljenost visoko onesnaženemu ozračju in škodljivi stik s cigaretnim dimom. Koža z vsakim letom izgublja sposobnost naravne tvorbe kolagena, vsi negativni dejavniki pa še dodatno otežijo naravne procese v telesu. Zaradi vsega naštetega, je potrebno našo kožo konstantno stimulirati in dovajati aktivne sestavine, ki spodbujajo obnovo naše kože.

V izdelkih za nego kože je prisotnih vrsto različnih aktivnih učinkovin, ki vsaka na svoj način pripomorejo k manjšanjem simptomov staranja kože.

Tukaj pa je najnovejše in najučinkovitejše odkritje znanstvenikov: PEPTIDI!

Peptidi so aminokisline, ki se v našem telesu pojavljajo v obliki kratkih verig. Sposobni so upočasniti staranje kože, saj zmorejo sprožiti ponovno aktivacijo proizvodnje kolagena v telesu, s tem pa koža pridobiva na čvrstosti in prožnosti. Njihova uporaba v kozmetiki sicer ni nič novega, njihov pozitiven vpliv je znan že več let, še nikoli pa nismo vedeli tako veliko o njihovih izrednih karakteristikah! Zadnje raziskave kažejo na revolucionarno odkritje.

ZAKAJ SO PEPTIDI TAKO UČINKOVITI?

1) Ciljno delujejo na ključna vlakna v koži
2) Učinkovito in hitro spodbujajo tvorbo kolagena in elastina
3) Naravno se nahajajo v hormonih, ki povzročajo pozitivne učinke (recimo: endorfini, oksitocin)
4) Aktivirajo presnovo
5) Spodbujajo telo, da absorbira in porablja maščobe

6) Ohranjajo stabilnost vezivnega tkiva, kar daje koži večjo čvrstost in močnejšo strukturo

KJE NAJDEMO PEPTIDE?

Izbira s peptidi bogatih kozmetičnih izdelkov pomeni odlično izbiro za ohranjanje mladostne, zdrave, čvrste kože. Še posebej pomembno je, da se poslužujemo rabe produktov izvrstne kakovosti za kožo na obrazu, ki je bistveno tanjša od kože na ostalih delih telesa.

Liftactiv Collagen Specialist je Vichy-jeva linija vrhunskih produktov, ki predstavljajo izredno učinkovito, neinvazivno metodo v boju proti staranju. Izdelki so razviti ciljno za spodbujanje tvorbe naravnega kolagena, zato delujejo ne le hitro, ampak tudi dolgoročno.

Poleg peptidov, vsebuje Liftactiv Collagen Specialist še vitamin Cg in mineralizirano termalno vodo Vichy. To je popolna kombinacija za obnovo vaše kože, da bo vidno bolj sijoča, napeta in prožna. Nego se izvaja zjutraj in zvečer, pri dosledni uporabi pa lahko že po 4 tednih izboljša tonus za več kot 50 %*, po enem mesecu izbriše do 16 %* gubic na obrazu, po dveh mesecih rednega nanosa pa se procent izbrisanih gubic dvigne kar na 24 %**.

INVESTIRAJTE V MLADOSTNI VIDEZ

Nova generacija izdelka, ki vsebuje dragoceno aktivno sestavino: peptide, zagotavlja hitre in učinkovite rezultate, ki ženskam vračajo mladostni videz. Zaradi targetiranja pravih telesnih funkcij pa lahko obljublja tudi dolgoročno delovanje, saj primarno deluje na proizvodnjo lastnega naravnega kolagena v telesu.

Zagotovite si svoj Liftactiv Collagen Specialist še danes!

Najdete ga TUKAJ, dostava je brezplačna!

*Instrumentalno testiranje, 40 žensk. Klinični rezultati prožnosti, tonusa in čvrstosti.
**Instrumentalno testiranje, 58 žensk. Klinični rezultati gub v kotičkih oči, gub na čelu in nazolabialnih gub.
prejšnji članek
Dva tedna je za zajtrk jedla beljake - zgodilo se je to
Zdravje
Dva tedna je za zajtrk jedla beljake - zgodilo se je to
naslednji članek
Epilepsija: družbeni predsodki še vedno močno prisotni
Zdravje
Epilepsija: družbeni predsodki še vedno močno prisotni
#nasazenazenska
nasazenazenska