kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ste že slišali za VITAMIN CG?

12. 2. 2020; 12.47
Avtor: Oglasno sporočilo
orange-blood-orange-citrus-fruit
Poudarek na oskrbi našega organizma z vitamini in minerali je že več desetletij osrednji del zapovedi, vezanih na vzdrževanje zdravega življenjskega sloga. Prva misel ob tem je konzumacija zdrave hrane, ki je bogata z najrazličnejšimi hranili, pozitivno podpira naš imunski sistem in pripomore k boljšemu počutju. A vendar – prehrana ni edina, ki lahko privede vitamine in minerale v naš organizem …

KOŽA JE NAŠ NAJVEČJI ORGAN

Naša koža deluje kot čudežni plašč okrog našega telesa. Prva bojna linija, ki nas ščiti pred spremembami temperature in vlažnosti, nevtralizira škodljive dejavnike (viruse, bakterije, onesnaženost) in jim preprečuje vdor v naš organizem, zaustavlja UV svetlobo, poskrbi za blažitev udarcev, pritiskov in drugih poškodb. Pogosto pozabljamo, da pa ima poleg obrambne funkcije pred vsem, kar bi nam lahko škodilo, tudi obratno sorazmerno nalogo: v naš organizem vsrka tudi vse dobre učinkovine, ki jih nanesemo nanjo. Skozi odprte pore pronicajo tudi aktivne učinkovine, vitamini in minerali.

KAJ JE VITAMIN CG?

Vitamin C je vsem dobro znan – še posebej v mesecih, ko se nas bolj trdovratno lotevajo prehladi in nenadni padci imunskega sistema. Takrat dobro vemo, da se je potrebno zateči k agrumom in zeleni listnati zelenjavi, kjer ga najdemo v večjih količinah.

Zelo soroden je Vitamin CG – znan tudi kot askorbil glukozid (in včasih tudi preprosto kot Vitamin C). Je derivat askorbinske kisline (AA), od svoje predhodne oblike pa se loči po tem, da je njegova struktura veliko manj ohlapna in je zato bistveno bolj ugodna za uporabo v različnih kemijskih formilacijah, ki jih najdemo pri kozmetičnih izdelkih. Njegova absorpcija je bistveno boljša in je zato Vitamin CG pogosto vključen v produktih, ki želijo koži zagotavljati odlične pozitivne lastnosti.

KJE NAJDEMO VITAMIN CG?

Vitamin CG deluje kot izredno močan antioksidant, zato ima izrazito dobre učinke proti staranju. Nevtralizira proste radikale, ki so prisotni na koži, s čemer znatno izboljšuje videz kože, zmanjšuje pigmentacije in ji vrača mladosten, zdrav sijaj.

Zdaj se verjetno že poraja vprašanje, kako izkusiti pozitivne karakteristike Vitamina CG?

Liftactiv Collagen Specialist je Vichy-jeva linija vrhunskih produktov, ki predstavljajo izredno učinkovito, neinvazivno metodo v boju proti staranju. Izdelki so razviti ciljno za spodbujanje tvorbe naravnega kolagena, zato delujejo ne le hitro, ampak tudi dolgoročno. Poleg Vitamina CG, vsebuje Liftactiv Collagen Specialist še peptide in mineralizirano termalno vodo Vichy. To je popolna kombinacija za obnovo vaše kože, da bo vidno bolj sijoča, napeta in prožna. Nego se izvaja zjutraj in zvečer, pri dosledni uporabi pa lahko že po 4 tednih izboljša tonus za več kot 50 %*, po enem mesecu izbriše do 16 %* gubic na obrazu, po dveh mesecih rednega nanosa pa se procent izbrisanih gubic dvigne kar na 24 %**.

NE POZABITE NA ZAŠČITNI FAKTOR!

Sonce predstavlja zelo močan dejavnik vpliva na našo kožo. Sončni žarki so izredno močni in čeprav se nam zdi, da nas samo prijetno božajo, hkrati na neustrezno zaščiteni koži puščajo dolgoročne posledice. Zato je izredno pomembno, da izbiramo kozmetične linije z oznako »SPF 25«. Še posebej pomembno je nanašati kreme z zaščitnim faktorjem na nežno kožo našega obraza – tako poleti, kot pozimi!

Nova generacija izdelka, ki vsebuje dragoceno aktivno sestavino: peptide, zagotavlja hitre in učinkovite rezultate, ki ženskam vračajo mladostni videz. Zaradi targetiranja pravih telesnih funkcij pa lahko obljublja tudi dolgoročno delovanje, saj primarno deluje na proizvodnjo lastnega naravnega kolagena v telesu.

Zagotovite si svoj Liftactiv Collagen Specialist TUKAJ. Krema iste linije z zaščitnim faktorjem »SPF 25« pa bo poleg globinskega negovanja poskrbela tudi za zaščito vaše kože na soncu. Svojo si lahko še danes zagotovite TUKAJ – poštnina je brezplačna!

*Instrumentalno testiranje, 40 žensk. Klinični rezultati prožnosti, tonusa in čvrstosti.
**Instrumentalno testiranje, 58 žensk. Klinični rezultati gub v kotičkih oči, gub na čelu in nazolabialnih gub.
prejšnji članek
Popestrite garderobo z rdečimi kosi
Moda&Lepota
Popestrite garderobo z rdečimi kosi
naslednji članek
Hauser z dušo in srcem med oboževalce
Svet slavnih
Hauser z dušo in srcem med oboževalce
#obraziavenija
obraziavenija