reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

BERNINA – šivalni stroj za najvišje dosežke

1. 6. 2020; 10.46
Avtor: Oglasno sporočilo
novice bernina-2
Najboljši in najbolj zanesljiv domači šivalni stroj! Ni naključje, da ima znamka najboljših šivalnih strojev na svetu BERNINA ime po mogočnem gorskem vrhu Piz Bernina, najvišjem v švicarskih Retijskih Alpah (4049 m). Ime BERNINA zelo jasno simbolizira odnos podjetja do doseganja najvišjih in najzahtevnejših ciljev. Tega se s švicarsko vztrajnostjo, vrhunskim inženiringom in družinsko strastjo držijo iz roda v rod, od leta 1893 dalje. To daje delovanju podjetja stabilnost in osredotočenost na dolgoročne cilje. Podjetje Bernina odlikujeta skrb za razvoj, oblikovanje notranje kulture inovativnosti in popolnosti ter s tem tudi preseganje meja.

BERNINA za izkušene in zahtevne ustvarjalce


Šivalni stroji BERNINA, specializirani vezilni stroji, overlock in coverlock stroji so namenjeni veščim, zahtevnejšim in tudi profesionalnim uporabnikom. Ustrezajo najvišjim svetovnim standardom šiviljske stroke, zahvaljujoč kombinaciji inovativnih rešitev in patentov podjetja Bernina. Ob nakupu izdelka z logotipom BERNINA ste lahko prepričani, da kupujete najsodobnejše in edinstvene rešitve, ki jih drugi proizvajalci ne ponujajo.

Nešteto razlogov za izbor strojev BERNINA

  • BERNINA je sinonim za kakovost, švicarsko natančnost, zanesljivost in trdnost v vseh podrobnostih. Šivalni, vezilni in overlock stroji BERNINA bodo v celoti zadovoljili ustvarjalce, šiviljske mojstre in navdušence šivanja.
  • Nenehno prizadevanje za izboljšanje izdelkov postavlja znamko BERNINA vedno korak pred konkurenco in tlakuje nove standarde v svetu vezenja in šivanja. BERNINA stroji v svoji naprednosti ne le poenostavljajo delo in zagotavljajo zanesljivost, temveč omogočajo neomejeno ustvarjalnost.
  • Številne tehnologije, ki se uporabljajo v strojih BERNINA, so plod uspešnega lastnega razvoja in inovacij, BSR, CutWork, čolniček 9. generacije, dvojni sistem BERNINA Dual Feed in vrsta drugih izvirnih izumov in patentov.
  • BERNINA profesionalni vezilni in šivalni stroji za poslovno uporabo imajo posebno, ojačano konstrukcijo. Kritične komponente strojev so izdelane iz kovine, vključno s čolničkom. Posebna struktura zagotavlja visoko vzdržljivost in zanesljivost, kar omogoča dolgotrajno delovanje.
  • Kontrola mehanske kakovosti in preverjanje standardov brezhibnega delovanja ter kakovosti šivanja je prisotna na vseh stopnjah proizvodnje in montaže.
  • BERNINA ponuja široko paleto dodatkov, ki omogočajo, da stroj prilagodite svojim potrebam ali razširite njegove funkcije z dodatnimi možnostmi. Med številnimi dodatki so šivalne tačke, obroči za vezenje, dodatki za patchwork, posebne tačke za napredne tehnike šivanja, dodatki za overlock stroje, dodatna stojala za sukance ali šivalni kompleti itd. BERNINA zagotavlja stalen dostop do dodatkov in nenehno širi njihovo ponudbo.
  • Vezilnim strojem BERNINA lahko razširite zmogljivosti na več načinov, tudi z BERNINA CutWork (rezanje vzorcev), BERNINA PaintWork (poslikava tekstilnih materialov s flomastri), BERNINA CrystalWork (izdelava okraskov iz kristalov) ali tačko PunchWork za okraševanje z volno.
  • BERNINA ponuja tudi profesionalno programsko opremo za oblikovanje vezenin. BERNINA-WILCOM Embroidery uporablja paket COREL in vektorske grafične datoteke (CDR, AI). Programi, ki so na voljo v treh različicah, omogočajo neomejene možnosti oblikovanja vezenih izdelkov, od pretvorbe grafik do oblikovanja napisov ali 3D-vezenja. BERNINA ponuja idealne programe za potrebe profesionalnega studia ali manjše trgovine.
  • Stroji BERNINA so opremljeni z navodili v slovenskem jeziku, kar omogoča hitro pridobivanje znanja in njegovo uporabo v praksi. Servisno osebje se redno udeležuje usposabljanj v švicarski tovarni BERNINA, zato boste ob nakupu vedno dobili nasvet kvalificiranega prodajalca, ki odlično pozna izdelke, ki jih prodaja. Tudi kasneje so vedno na voljo za strokovno, tehnično podporo in vzdrževanje.
  • BERNINA zagotavlja dostop do rezervnih delov tudi za do 50 let stare modele strojev (pri drugih proizvajalcih včasih težko dobite dele že za stroje, ki so starejši od 5 let). Šivalni stroj ali vezilni stroj BERNINA vam bo služil več let, morebitna zamenjava katerega koli dela pa ne bo povzročala nikakršnih težav.

BERNINA stroji – narejeni, da brezhibno delajo in trajajo

Podjetje Bernina velja za svetovnega specialista za šivalne, vezilne in overlock stroje ter dodatke. Upravičeno nosijo sloves najboljših šivalnih strojev in veljajo za največje strokovnjake na področju šivanja na svetu. Stroje BERNINA se opisuje kot vrhunske, kakovostne, natančne, stabilne, trajne, tišje, enostavne za uporabo. Zaradi popolne predanosti svojemu delu in nenehnemu razvoju so vedno korak pred drugimi proizvajalci šivalnih strojev.

Usposabljanje partnerske mreže in vrhunske storitve za stranke

Znamko BERNINA odlikuje tudi skrb za izobraževanje in usposabljanje njihove mreže zastopnikov in prodajalcev. Ti so pravi poznavalci strojev in strokovnjaki za šivanje. Tudi v Sloveniji. Ekskluzivno zastopstvo in prodajo strojev znamke BERNINA pri nas so v švicarski tovarni zaupali Maryna`s Quilt Studio & More, kjer vam bodo z veseljem postregli z dodatnimi informacijami in vabljivo ponudbo, prav tako organizirajo tečaje, kjer se z vrhunskimi stroji BERNINA tudi pobližje spoznate. Najdete jih na spletu www.marynastudio.com ali prek telefona 041 362 656.
prejšnji članek
Messi: 'Po koroni nič več ne bo tako kot prej'
Svet slavnih
Messi: 'Po koroni nič več ne bo tako kot prej'
naslednji članek
Maja Šuput cvetoča zaradi popravkov
Svet slavnih
Maja Šuput cvetoča zaradi popravkov