Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Potopite se v jesenske trende

13. 11. 2020; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Jesensko-zimska kolekcija Deichmann za leto 2020 / 2021.

Nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki jo je v sodelovanju z modno navdušenko Laro Begič danes premierno predstavil Deichmann s pomočjo uporabe funkcionalnosti platforme TikTok, navdušuje. V modni pripovedi nastopajo prav vsi glavni junaki letošnjih modnih trendov.

Modna jesen se je kljub trenutnim razmeram izkazala za zares pravljično, kar je v videu skupaj z Anastasio dokazala tudi Lara. V ospredje so stopili trendi, ki poudarjajo žensko moč s pomočjo drznih usnjenih hlač, prefinjenih izrezov in elegantnih prevelikih srajc. Ne smemo pozabiti niti na igrive hlačne nogavice, ki začinijo vsak stajling.

Za dolge dneve, ko si želi le udobja, se Lara najraje odene v prevelik pulover in najljubšo jakno ali plašč, vse skupaj pa dvigne stopničko višje z letos zelo popularnimi belimi bulerji. Zapeljivi visoki škornji čez kolena, daljša bela srajca in trendovski brezrokavnik v nevtralnem odtenku so še ena izjemno trendovska kombinacija, ki se je ne branijo niti holivudske zvezdnice. Prisegate na klasiko? Potem ste že gotovo spisali kakšno nepozabno modno poglavje skupaj z večnimi oxfordkami, ki so pri Deichmannu na voljo v številnih različicah. Lara jih je dopolnila s črnimi ozkimi hlačami, ki so resnično priročne, za piko na i pa je čez belo srajco nadela barvit pleten brezrokavnik. Zelo šik, kajne?

Jesenske modne pripovedi ni niti brez odličnih superg, ki so najboljše prijateljice vsake ljubiteljice mode. Anastasia je izbrala preprosto, a udarno kombinacijo usnjenih hlač in majice z igrivimi izrezi z belimi supergami v glavni vlogi. Za slabo vreme pa so popolni robustni škornji, ki brez dvoma zaznamujejo letošnjo jesensko kolekcijo čevljev Deichmann. Na voljo so v raznovrstnih modelih, Lara pa so navdušili vedno modni bulerji s platformo, ki so odlična izbira tako za rokovske princese kot ljubiteljice minimalizma ter jih dopolnila z igrivo kombinacijo kratkih hlač in črnega usnjenega trenča. Kljub temu, da marsikdo trenutno preživlja v sproščenih opravah, pa to ne pomeni, da lahko pozabimo na glamur! Vzhajajoča modna vplivnica je v glavno vlogo postavila ženstvene lakaste gležnjarje s peto, ki so skupaj z nežno pleteno obleko s pasom in usnjenim suknjičem poskrbeli za nepozaben zaključek jesenske modne pripovedi!

Naj vas modna pravljica Deichmann navdihne, da tudi sami spišete čudovito modno poglavje!

prejšnji članek
Presrečna Sanja Grohar: 'Uspelo nam je!'
Svet slavnih
Presrečna Sanja Grohar: 'Uspelo nam je!'
naslednji članek
Tako velik je že sin Natalije Verboten!
Svet slavnih
Tako velik je že sin Natalije Verboten!
#nasazenazenska
nasazenazenska