saman abbas Svet24.si

Aretirali strica najstnice, ki je izginila, ker je...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Kaj se dogaja s Slavkom Bobovnikom?
| Revija Zvezde Lady

Kaj se dogaja s Slavkom Bobovnikom?

Slavko Bobovnik, Revija Zvezde

Televizijskih kamer za zdaj še ne pogreša ...

Eden najbolj priljubljenih in večkrat nagrajenih televizijskih voditeljev Slavko Bobovnik je pred dvema letoma po več kot štiridesetletnem novinarskem delu na nacionalni televiziji odšel v pokoj. Gledalcem se je vtisnil v spomin kot voditelj Odmevov, znan po svojem neizprosnem vrtanju v goste, pozneje pa je vodil tudi priljubljeni kviz Milijonar. Zdaj že nekaj časa uživa v pokoju, kot večina upokojencev pa pravi, da nima časa za dolgčas.

»Pokoju in lenarjenju sem se privadil brez večjih težav. Sem bil že prej – po mnenju mnogih – velemojster v zapravljanju časa. (smeh) Veste, čas kar nekako beži. Kakšnih petdeset knjig zaostanka se je nabralo in zdaj ga hitro ter uspešno znižujem. Rad opravim kakšen seminar o nastopanju pred kamero, v predkoronskih časih je bilo še nekaj drugih prireditev, tako da za zdaj ne vem, kaj je dolgčas,« je priznal Slavko, ki pravi, da kamer za zdaj niti ne pogreša.

Foto: Planet, Mediaspeed in arhiv Media24 - Legendarni voditelj Slavko Bobovnik se je od kviza Milijonar poslovil že pred časom, zadnja oddaja pa je bila na sporedu minuli torek.

»Tako kot prej nisem pogrešal glamurja, ki je za mnoge v mojem nekdanjem poklicu pomembnejši kot delo samo, tako zdaj ne pogrešam kamer. Dovolj časa in priložnosti sem imel, da pokažem, kaj znam, da pred kamerami vprašam tisto, kar se mi je zdelo v nekem trenutku pomembno. Jaz nisem nikoli plezal na uredniške stolčke ali v politiko. Meni so bili dovolj studio in gledalci in neizmerno sem jim hvaležen, da smo dobro vozili vsa tista desetletja,« še pravi legendarni voditelj, ki v teh časih najbolj pogreša potovanja, a pravi, da bo za ta še čas v prihodnje. »Prijatelju v Avstraliji, ki si je nabral krepko čez devetdeset let, že desetletje obljubljam, da bom prišel. Pa so mi jo januarja in februarja zagodli požari na najmanjši celini, potem pa je prišel virus. A ni vrag, da tega nekoč ne bom nadoknadil.«