Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vstopite v praznične dni s čudovito mladostno kožo

18. 12. 2020; 03.30
Avtor: Promocijsko sporočilo
Nika Ambrožič Urbas & Collistar

Nika Ambrožič Urbas foto: Promocijski material

Se sprašujete kaj je skrivnost mladostnega in napetega videza kože? Naj vam zaupamo, da ne potrebujete dragih posegov, saj lahko z izbranimi izdelki dosežete sanjske učinke.

Nanje prisega tudi vedno mladostna dama mnogih talentov, Nika Ambrožič Urbas, ki je v letošnjem letu postala tudi Collistarjev obraz. Kot pravi, naravnost obožuje linijo Collistar Lift HD, ki napne kožo, definira obrazne linije, poskrbi za boljši tonus ter postopno deluje proti staranju. Za spočit videz kože okoli oči in ustnic je odlična izbira krema Ultra-lifting Eye and Lip Contour, nego celotnega obraza pa lahko nadaljujete s kremo Ultra-lifting Face and Neck. Delovanje kreme je še učinkovitejše, če pred tem za nekaj minut nanesete masko Mask-Cream Night Recovery, ki s posebnim izvlečkom morske mikroalge kožo obnavlja in gladi. Na voljo so tudi ampule Ultra-lifting Vials Instant Effect, ki v nekaj trenutkih zgladijo obrazne poteze in zmanjšajo videz gub, za dvig ličnic ter definicijo oči in ustnic pa poskrbijo ikonični obliži Ultra-lifting Patches.

Linija Collistar Lift HD vsebuje edinstveno učinkovito formulo, ki vsebuje dve aktivni sestavini za izjemno dvig in definicijo vaše kože. Tens-Activ®, derivat oligosaharidov, ki izhaja iz korenine radiča, obda obraz z nevidno tenzorno mrežo za takojšnji lifitng učinek, kompleks Lift HD®, sestavljen iz ekskluzivnega izvlečka rjave morske alge in močnega biokativnega tetrapeptida pa revitalizira delovanje v podkožju ter spodbuja sintezo kolagena in elastina.

Nika nam je zaupala, da se pogosto zbuja zabuhla, zato z izdelki iz Collistarjeve linije Lift HD poskrbi za takojšen videz spočite in napete kože: “To linijo uporabljam že precej časa, saj je to že moj drugi lonček in moram reči, da me vedno znova navdušuje s tem čudovitim lifting efektom, ki se zgodi takoj in je resnično izjemen” pravi modna navdušenka. Negovalno rutino začne z Collistar Ultra-lifting Eye and Lip Contour kremo iz linije Lift HD, ki jo nežno vtre v kožo okoli oči, ob tem pa skrbi, da je kar se da dosledna. “Obožujem tudi kremo Collistar Ultra-lifting Face and Neck iz naravnost fantastične linije Lift HD. Resnično me je navdušil takojšen učinek napete kože, hkrati pa ustvari tudi prijetno matiran izgled, ki je krasna podlaga za nanos ličil.”

prejšnji članek
To so najbolj 'pokvarjena' 'horoskopska' znamenja
Horoskop
To so najbolj 'pokvarjena' 'horoskopska' znamenja
naslednji članek
Najbolj preprost čokoladni 'souffle'
Zdravje
Najbolj preprost čokoladni 'souffle'
#obraziavenija
obraziavenija