Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Pacient Debevc iz Naše male klinike je igralca ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

Melania Trump in Jill Biden Odkrito.si

Melania ogorčila javnost. Nespoštljiva in ...

ženim-sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Po estetskem posegu jeza in ...

Vstopite v praznične dni s čudovito mladostno kožo
| Promocijsko sporočilo

Vstopite v praznične dni s čudovito mladostno kožo

Nika Ambrožič Urbas, Promocijski material

Se sprašujete kaj je skrivnost mladostnega in napetega videza kože? Naj vam zaupamo, da ne potrebujete dragih posegov, saj lahko z izbranimi izdelki dosežete sanjske učinke.

Nanje prisega tudi vedno mladostna dama mnogih talentov, Nika Ambrožič Urbas, ki je v letošnjem letu postala tudi Collistarjev obraz. Kot pravi, naravnost obožuje linijo Collistar Lift HD, ki napne kožo, definira obrazne linije, poskrbi za boljši tonus ter postopno deluje proti staranju. Za spočit videz kože okoli oči in ustnic je odlična izbira krema Ultra-lifting Eye and Lip Contour, nego celotnega obraza pa lahko nadaljujete s kremo Ultra-lifting Face and Neck. Delovanje kreme je še učinkovitejše, če pred tem za nekaj minut nanesete masko Mask-Cream Night Recovery, ki s posebnim izvlečkom morske mikroalge kožo obnavlja in gladi. Na voljo so tudi ampule Ultra-lifting Vials Instant Effect, ki v nekaj trenutkih zgladijo obrazne poteze in zmanjšajo videz gub, za dvig ličnic ter definicijo oči in ustnic pa poskrbijo ikonični obliži Ultra-lifting Patches.

Linija Collistar Lift HD vsebuje edinstveno učinkovito formulo, ki vsebuje dve aktivni sestavini za izjemno dvig in definicijo vaše kože. Tens-Activ®, derivat oligosaharidov, ki izhaja iz korenine radiča, obda obraz z nevidno tenzorno mrežo za takojšnji lifitng učinek, kompleks Lift HD®, sestavljen iz ekskluzivnega izvlečka rjave morske alge in močnega biokativnega tetrapeptida pa revitalizira delovanje v podkožju ter spodbuja sintezo kolagena in elastina.

Nika nam je zaupala, da se pogosto zbuja zabuhla, zato z izdelki iz Collistarjeve linije Lift HD poskrbi za takojšen videz spočite in napete kože: “To linijo uporabljam že precej časa, saj je to že moj drugi lonček in moram reči, da me vedno znova navdušuje s tem čudovitim lifting efektom, ki se zgodi takoj in je resnično izjemen” pravi modna navdušenka. Negovalno rutino začne z Collistar Ultra-lifting Eye and Lip Contour kremo iz linije Lift HD, ki jo nežno vtre v kožo okoli oči, ob tem pa skrbi, da je kar se da dosledna. “Obožujem tudi kremo Collistar Ultra-lifting Face and Neck iz naravnost fantastične linije Lift HD. Resnično me je navdušil takojšen učinek napete kože, hkrati pa ustvari tudi prijetno matiran izgled, ki je krasna podlaga za nanos ličil.”