mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ena najboljših smučark na svetu brez sreče v ljubezni

30. 12. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
lindsey vonn pm

foto: Profimedia

Po treh letih je končala razmerje z zaročencem.

Kljub koncu smučarske kariere, ki so jo zaznamovale tudi številne poškodbe, Lindsey Vonn še vedno velja za eno izmed najboljših smučark na svetu. Z uspehom pa zagotovo ni našla tudi sreče v ljubezni, saj je včeraj oznanila, da se je končalo še eno njeno razmerje. Na družbenih omrežjih sta namreč tako ona, kot tudi njen zdaj že nekdanji zaročenec, hokejist P. K. Subban oznanila, da po dobrih dveh letih in pol končujeta svoje razmerje. Par se je sicer zaročil avgusta lani, vse do včeraj pa sta veljala za zaljubljen in usklajen par.

"Zadnja tri leta sva s PKjem preživela neverjetne trenutke skupaj. Je prijazen, dober moški in nekdo, ki ga močno spoštujem. Vseeno sva se odločila, da svoje življenje nadaljujeva narazen. Vedno bova ostala prijatelja," je nekdanja smučarka zapisala ob skupni fotografiji. 

Vonnova se je sicer leta 2007 poročila z nekdanjim ameriškim smučarjem in svojim trenerjem Thomasom Voonm, leta 2011 sta oznanila, da se ločujeta, ločitev pa je bila uradna leta 2013. Kmalu po tem je Lindsey oznanila razmerje z ameriškim golfistom Tigerjem Woodstom, a se je tudi to končalo po dobrih dveh letih. Nato je bila leto dni v razmerju s pomočnikom trenerja v ameriški nogometni logi Kenanom Smithom, kmalu za tem pa se je pričelo njeno razmerje s Subbanom. 

prejšnji članek
Ante (Šverc komerc) žaluje
Svet slavnih
Ante (Šverc komerc) žaluje
naslednji članek
Kako preventivno poskrbeti za kožo po prekrokani noči?
Svet slavnih
Kako preventivno poskrbeti za kožo po prekrokani noči?