Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

cepljenje bobo Reporter.si

Skrajno neodgovoren odnos do cepljenja: Ne ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki Svet24.si

FOTO in VIDEO: MOL z varnostniki prevzela nadzor ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

duo platin (1) Odkrito.si

Duo Platin: Muzika je 'živa' stvar in pika

na granici _NNL3 Njena.si

Marko (Šverc komerc) raje igra negativce

Ena najboljših smučark na svetu brez sreče v ljubezni
| K.M.

Ena najboljših smučark na svetu brez sreče v ljubezni

Profimedia

Po treh letih je končala razmerje z zaročencem.

Kljub koncu smučarske kariere, ki so jo zaznamovale tudi številne poškodbe, Lindsey Vonn še vedno velja za eno izmed najboljših smučark na svetu. Z uspehom pa zagotovo ni našla tudi sreče v ljubezni, saj je včeraj oznanila, da se je končalo še eno njeno razmerje. Na družbenih omrežjih sta namreč tako ona, kot tudi njen zdaj že nekdanji zaročenec, hokejist P. K. Subban oznanila, da po dobrih dveh letih in pol končujeta svoje razmerje. Par se je sicer zaročil avgusta lani, vse do včeraj pa sta veljala za zaljubljen in usklajen par.

"Zadnja tri leta sva s PKjem preživela neverjetne trenutke skupaj. Je prijazen, dober moški in nekdo, ki ga močno spoštujem. Vseeno sva se odločila, da svoje življenje nadaljujeva narazen. Vedno bova ostala prijatelja," je nekdanja smučarka zapisala ob skupni fotografiji. 

Vonnova se je sicer leta 2007 poročila z nekdanjim ameriškim smučarjem in svojim trenerjem Thomasom Voonm, leta 2011 sta oznanila, da se ločujeta, ločitev pa je bila uradna leta 2013. Kmalu po tem je Lindsey oznanila razmerje z ameriškim golfistom Tigerjem Woodstom, a se je tudi to končalo po dobrih dveh letih. Nato je bila leto dni v razmerju s pomočnikom trenerja v ameriški nogometni logi Kenanom Smithom, kmalu za tem pa se je pričelo njeno razmerje s Subbanom.