profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Profimedia Madonna Odkrito.si

Tako razkošno vilo si je v času koronavirusa ...

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Kaj boste pa vi podarili svojemu moškemu?
| Oglasno sporočilo

Kaj boste pa vi podarili svojemu moškemu?

Bliža se marec, z njim pa dan žena – ko moški svojim partnerkam, mamam, sestram ter drugim pomembnim predstavnicam nežnejšega spola v njihovem življenju podarijo posebno pozornost. Le dva dni za tem posebnim dnem, ko slavijo vse ženske, pa sledi praznik moških – 40 mučenikov. Ker nas moški za naš praznik vedno razvajajo, je prav, da tudi me njim 10. marca namenimo kakšno pozornost.

Tradicionalno velja, da naj bi ženske moškim na dan mučenikov podarile darilo, ki ponazarja simbol mučeništva. Najbolj tradicionalno se moškim podarjajo kaktusi ali pa šopek trnovih vejic, ob tem pa še suhe slive. Če želimo tradicijo le nekoliko posodobiti, pa bo primerna tudi pekoča čokolada ali paketek pekočih začimb.

Ni nujno, da sledite starodavnim tradicijam

Kljub temu, da tradicija narekuje, naj svojemu moškemu podarimo darilo z ostrejšim priokusom, pa se bodo moški zagotovo – če ne celo bolj – razveselili tudi kakšne druge pozornosti. Če ga dovolj dobro poznate, zagotovo veste, česa bo najbolj vesel.

Nekateri moški radi poskrbijo, da so urejeni, elegantni in v stilu. Če mednje sodi tudi vaš izbranec, pri izbiri darila zanj zagotovo ne boste zgrešili z usnjeno denarnico. Ta je poleg njene očitne praktične vloge tudi odličen modni dodatek, ki doda piko na i njegovemu stilu. Na spletu poiščite primerno glede na tip zapenjanja ter velikost in barvo.

Če je vaš moški bolj aktivne narave, pa se bo zagotovo razveselil udobne trenirke. Njegovo velikost zagotovo poznate, izbrati morate samo primeren kroj in barvo glede na njegov stil. Svoj novi najljubši kos oblačila bo lahko uporabljal tako za vajine skupne sprehode v naravo, ali pa samo za poležavanje na kavču.