Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kaj boste pa vi podarili svojemu moškemu?

25. 2. 2021; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
woman-holding-present-her-boyfriend-valentines-day
Bliža se marec, z njim pa dan žena – ko moški svojim partnerkam, mamam, sestram ter drugim pomembnim predstavnicam nežnejšega spola v njihovem življenju podarijo posebno pozornost. Le dva dni za tem posebnim dnem, ko slavijo vse ženske, pa sledi praznik moških – 40 mučenikov. Ker nas moški za naš praznik vedno razvajajo, je prav, da tudi me njim 10. marca namenimo kakšno pozornost.

Tradicionalno velja, da naj bi ženske moškim na dan mučenikov podarile darilo, ki ponazarja simbol mučeništva. Najbolj tradicionalno se moškim podarjajo kaktusi ali pa šopek trnovih vejic, ob tem pa še suhe slive. Če želimo tradicijo le nekoliko posodobiti, pa bo primerna tudi pekoča čokolada ali paketek pekočih začimb.

Ni nujno, da sledite starodavnim tradicijam

Kljub temu, da tradicija narekuje, naj svojemu moškemu podarimo darilo z ostrejšim priokusom, pa se bodo moški zagotovo – če ne celo bolj – razveselili tudi kakšne druge pozornosti. Če ga dovolj dobro poznate, zagotovo veste, česa bo najbolj vesel.

Nekateri moški radi poskrbijo, da so urejeni, elegantni in v stilu. Če mednje sodi tudi vaš izbranec, pri izbiri darila zanj zagotovo ne boste zgrešili z usnjeno moško denarnico. Ta je poleg njene očitne praktične vloge tudi odličen modni dodatek, ki doda piko na i njegovemu stilu. Na spletu poiščite primerno glede na tip zapenjanja ter velikost in barvo.

Če je vaš moški bolj aktivne narave, pa se bo zagotovo razveselil udobne trenirke. Njegovo velikost zagotovo poznate, izbrati morate samo primeren kroj in barvo glede na njegov stil. Svoj novi najljubši kos oblačila bo lahko uporabljal tako za vajine skupne sprehode v naravo, ali pa samo za poležavanje na kavču.

prejšnji članek
NAGRADNA IGRA: Postavite nove trende
Moda&Lepota
NAGRADNA IGRA: Postavite nove trende
naslednji članek
Alenka Husić blestela v zlati obleki
Svet slavnih
Alenka Husić blestela v zlati obleki