Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepši in vitkejši s pravo izbiro oblačil

15. 7. 2021; 01.00
Avtor: Revija Liza Maja
pexels-photo-8705258

Ženska foto: Pexels

S pravilno izbiro oblačil se boste počutili lepši, zapeljivejši in boste svoje zadovoljstvo izžarevali tudi navzven. Zato oblačila izbirajte previdno, za nakup si vzemite dovolj časa. Pomembno je, da spoznate najlepše dele vašega telesa in jih tudi izpostavite. Poklonite se svoji polni postavi in pokažite vse svoje čare!

Prava velikost oblačil

Nikdar si ne izbirajte oblačil, ki so vam premajhna ali prevelika. V obeh primerih se boste počutili nelagodno, videti boste še močnejši, kot v resnici ste. Izberite oblačila ustrezne velikosti, ki so vedno varna izbira, in če bodo krojena ustrezno vaši postavi, boste v njih zagotovo videti vitkejši.

Ženska foto: Pexels

Izberite prave barve

Ženske z oblinami se pogosto oblačijo v črno barvo, saj menijo, da so v njej videti vitkejše. Res je, da temnejše barve dajejo postavi vitko podobo, a zaradi tega ni nujno, da se oblačite le v temne barve. Pri izboru barv upoštevajte pravila, kateri odtenki ustrezajo tenu vaše kože. Izogibajte se močno izstopajočim živim barvam kakor tudi vsem pastelnim odtenkom. Te raje uporabite v obliki modnih dodatkov. Kombinirate lahko dve ali več barv, te naj bodo harmonično usklajene.

Izbira spodnjega perila

Veliko žensk ne zna pravilno izbrati nekaterih kosov spodnjega perila, ki so pomemben detajl in odlična podlaga izbranim oblačilom. Zato posebno pozornost namenite izbiri nedrčka, ki je pomembna podlaga za dame, ki imajo večje prsi. V široki ponudbi spodnjega perila za močnejše postave lahko danes izbirate tudi med modeli z nevidnimi šivi, ki bodo skorajda neopazni pod vašimi oblačili.

Ženska foto: Pexels

Hitri nasveti, da boste lepi in urejeni tudi brez popolne postave

Izberite V-izrez, ki optično poudari ter podaljša vrat in zgornji del telesa. Oblačila z visokim pasom nad popkom se priporočajo vsem tistim, ki želite skriti prevelik trebuh. Tudi primerno telirana oblačila so dobrodošla, saj poudarijo ženstven videz. Asimetrični kroji oblačil z V-izrezom bodo naredili čudeže na vaši postavi. Primerne dolžine oblek in kril so do kolen, saj bodo v kombinaciji z nekoliko višjimi petami vaše noge videti vitke in daljše. Hlače naj ne bodo ozko oprijete, izberite raje ravne in nekoliko širše hlačnice. Vzorci oblačil naj bodo umirjeni in barvno usklajeni v sorodnih barvnih kombi-nacijah. Skrbno izberite tudi modne dodatke, ki bodo dali poseben pečat vašemu popolnemu videzu.

ženska

ženska foto: Pexels

prejšnji članek
Zaščita otroške kože pred soncem: Zaščitni faktor najmanj 30
Zdravje
Zaščita otroške kože pred soncem: Zaščitni faktor najmanj 30
naslednji članek
Desa Muck pojedla več kil zarečenega kruha
Svet slavnih
Desa Muck pojedla več kil zarečenega kruha