kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zvesti spremljevalec, ki vedno in povsod poskrbi tudi za dobro glasbo

26. 11. 2021; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
eva boto www.instagram.com-2021.11.25-10_39_54
Stoji, izstopa in se odpira. Je hkrati telefon in tablica.

Tako je zasnovan dizajn tretje generacije pregibnih telefonov Samsung, ki velja za najtanjšega do zdaj in se popolnoma prilega v žep, z velikima zaslonoma, tako znotraj kot zunaj. Ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimetrski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko. Odprt pa vam nudi ogromen zaslon, ki vam omogoča, da gledate, delate in igrate kot še nikoli prej. S svojo uporabnostjo in modernim videzom prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike. Nad njegovo uporabnostjo je očarana tudi pevka Eva Boto.

Sodobna orodja za popolno zabavo in vrhunsko glasbo

Od svojega zvestega spremljevalca pričakujemo, da bo zadovoljil naše potrebe in želje, zato so pri Samsungu mislili na vsako podrobnost, ki vam bo omogočila popolno zabavo in vrhunsko glasbo. Na 19,3 centimeterskem (7,6") AMOLED dinamičnem zaslonu lahko uživate v realistični izkušnji gledanja in poslušanja, za kar poskrbijo Dolby Atmos in stereozvočniki. Vaša najljubša glasba ali igra bo oživela v celi svoji veličini. Tudi Eva Boto je prepoznala prednosti zvoka, ki jih ponujajo slušalke Samsung Buds.  »Samsung 'uhani' so edini uhani, ki jih nosim. Ni boljšega občutka kot poslušati glasbo na dobrih zvočnikih, in te slušalke jih zagotovo imajo,« razkrije Eva in doda, da ji je izjemno všeč funkcija aktivnega izničevanja zvoka, ki popolnoma izniči hrup iz ozadja. Tako se lahko popolnoma odklopi od zunanjega sveta in uživa v glasbi.

Imate večopravilnost v krvi?

Če ste med tistimi, ki uživate v večopravilnosti, je Galaxy Z Fold3 5G ustvarjen za vas, saj omogoča hkratno delo kar s tremi aplikacijami. Ob tem ne boste utrujali oči, saj je z novo Eco zaslonsko tehnologijo zaslon tudi za 29 odstotkov svetlejši. Pri večopravilnosti vam bo odlično služilo tudi pisalo S Pen Fold Edition, s katerim boste lahko delali zapiske med video klicem ali med poslušanjem glasbe skicirali kakšno idejo. Nad njegovo večopravilnostjo je navdušena tudi Eva Boto. »Ženske smo sploh znane po tem, da delamo sto stvari naenkrat, in ta telefon mi to omogoča, saj lahko na enem zaslonu opravljam več stvari hkrati. Izpostavila bi tudi njegovo kamero, še posebno to zanimivost, da lahko s prednjo kamero pravzaprav narediš selfi,« pove. Sistem multikamer prinaša izjemno izkušnjo za ustvarjanje epskih fotografij, ki vas bodo povsem prevzele. Noben drug telefon Samsung Galaxy ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov. Način fotografiranja lahko spremenite kar s petimi različnimi kamerami na treh različnih mestih.

Ultra hiter, vzdržljiv in zmogljiv

Samsung Galaxy Z Fold3 5G s 120-hercnim zaslonom zagotavlja tekoče igranje in gledanje tako na zaščitnem kot glavnem zaslonu. Ultra hitro 5G-omrežje, ki ga podpira, pomeni, da si boste serijo ali film ogledali praktično takoj po nalaganju. Poleg tega se lahko pohvali s certifikatom za vodoodpornost IPX8 in lahkim aluminijastim okvirjem Armor, ki je z do 10 odstotkov večjo vzdržljivostjo najmočnejši okvir doslej. Priložena dvojna pametna baterija zagotavlja energijo cel dan, napolnite pa jo lahko s hitrim polnjenjem do 25 W.

Poleg vseh prednosti, ki smo jih omenili, telefon vključuje tudi 512 GB spomina, vgrajeno ima varnostno zaščito Knox, ki ščiti vaše podatke ter nudi funkcijo za prepoznavo obraza in stranski prstni odtis.

Vse informacije o telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G preverite tukaj.

prejšnji članek
Stanka iz Kmetije postala obraz te kampanje
Resničnostni šovi
Stanka iz Kmetije postala obraz te kampanje
naslednji članek
Novi drugi obraz Jerneja Kuntnerja
Svet slavnih
Novi drugi obraz Jerneja Kuntnerja