sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

ZADNJI HIP: Ideje za praznična darila

24. 12. 2021; 12.54
Avtor: K.M.
darila

Ideje za zavijanje foto: Pexels

Tudi vam vsako leto zmanjka idej za obdarovanje svojih najbližjih? Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kako z darilom razveseliti tako ženske kot moške oziroma jim podariti nekaj pozitivne energije. Če še nimate daril, je to članek, ki ga morate prebrati!

1. Praznični piškoti

Sladkarije so vedno dobra izbira, predvsem za tiste, ki jih obožujejo, v prazničnih dneh pa je tudi veliko priložnosti za sladkanje. V trgoviniboste zagotovo našli nekajpo okusu obdarovanca, a po drugi strani lahko zavihate rokave in v lastni kuhinji ustvarite popolno darilo. Najboljša izbira so seveda praznični piškoti različnih oblik in okusov.

2. Masaža

Tudi če vaši bližnji pravijo, da ne potrebujejo posebne sprostitve, verjemite, da je dobra masaža blagodejna za vsakogar, tako za ženske kot moške. Skoraj vsakomur lahko podarite bon za masažo, le vrsto izberite glede na želje in potrebe posameznika. Recimo masažo za pare, športno, sprostitveno masažo ... možnosti je res veliko. 

Ideje za zavijanje foto: Pexels

3. Družabne igre

Ponudba družabnih iger je danes zelo bogata in raznolika. Od iger, ki smo se jih igrali kot otroci, do naprednih iger, ki zahtevajo veliko znanja in zbranosti. Katerakoli pa je odličnodarilo, ki v sebi skriva obljubo, da se boste v prihajajočem letu še velikokrat družili med seboj. 

4. Kozmetika

Pri kozmetiki morate biti vedno pazljivi, saj ljudje praviloma kozmetične izdelke izbirajo po svojem posebnem okusu in glede na osebne potrebe. Če obdarovanca dobro poznate in veste, kaj mu jevšeč, pa je lahko kozmetika zelo uporabno darilo, za katero vam bo posebno hvaležen.V prazničnem času so v trgovinah na voljo tudi številni simpatični darilni paketi, ki se jim ne boste mogli upreti. 



5. Bon za personalizirano doživetje
Le kdo pozna vaše bližnje bolje kot vi sami? Pa vendar je včasih v veliki ponudbi daril težko izbrati nekaj posebnega, darilo, ki bi bilo oblikovano prav za vašega partnerja, starše, najboljše prijatelje ali druge bližnje. Zato so personalizirana doživetja odlična izbira. Vikend »pobeg« s prijatelji, adrenalinsko doživetje za športnega navdušenca, okusna večerja za vašo mamo ... Izberite nekaj, v čemer bodo uživali, in to prilagodite njihovim osebnim željam.

prejšnji članek
Začelo se je pogozdovanje, ki bo ozelenilo Slovenijo
Zdravje
Začelo se je pogozdovanje, ki bo ozelenilo Slovenijo
naslednji članek
Lepotice in geniji: Tiha zgodovinarka vas bo šokirala z erotiko
Svet slavnih
Lepotice in geniji: Tiha zgodovinarka vas bo šokirala z erotiko