nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepotice in geniji: Tiha zgodovinarka vas bo šokirala z erotiko

24. 12. 2021; 12.00
Avtor: V.M.
ena-čobanov

Ena Čobanov foto: VOYO

Ena Čobanov se je gledalcem šova Lepotice in geniji predstavila kot nežna zgodovinarka, partnerja Marijana pa je izbrala, ker je ocenila, da z njo ne bo grdo ravnal. Najbrž boste nekoliko šokirani, ko boste videli, kdo je pravzaprav temnolaska …

Ena Čobanov je v predstavitvi šova Lepotice in geniji povedala, da je umetnostna zgodovinarka, ki se ukvarja tudi z bloganjem, hkrati pa se je pohvalila s kariero Playboyeve zajčice. Opisala se je kot preprosto in strpno žensko ter pojasnila, da ima številne hobije, kot so denimo branje, oblikovanje, šivanje oblačil, nakupovanje ličil in oblačil ter zbiranje čevljev. Ena se je preizkusila tudi v igralstvu, odigrala je namreč kratko vlogo v bollywoodskem filmu.

Ena Čobanov in Marijan foto: VOYO

Če spremljate hrvaški šov, potem veste, da je Ena za partnerja izbrala genialca po imenu Marijan. Kot je pojasnila, se je zanj odločila zaradi tega, ker je ocenila, da je dober in prijazen. Najpomembnejše se ji je namreč zdelo, da izbrani fant ne bo nasilen moški, ki bi nanjo kričal.

Ena Čobanov in Marijan foto: VOYO

Temnolaska v resničnem življenju še zdaleč ni tako zadržana. Gledalce, ki so jo spremljali v šovu, redno razvaja z vročimi posnetki in eksplicitnimi fotografijami. Ema se sicer zaradi svojega OnlyFans profila pogosto srečuje z očitki in obtožbami, da se ukvarja s prostitucijo.

»Jaz samo opravljam svoje delo, služim, kot vsi drugi. Ustvarjam vsebine, ki jih lahko kupi, kdor želi, tisti, ki pa ne, jim seveda ni treba. Nikogar nisem ogoljufala, nikogar prizadela ali pa kaj ukradla.«

prejšnji članek
ZADNJI HIP: Ideje za praznična darila
Moda&Lepota
ZADNJI HIP: Ideje za praznična darila
naslednji članek
Kmetija: Tilen ostaja zvest kmečkim opravilom
Resničnostni šovi
Kmetija: Tilen ostaja zvest kmečkim opravilom
#obraziavenija
obraziavenija