Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kako skrbeti za oblačila, da ostanejo lepa dlje časa?

18. 3. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung
Ko pomislite na skrb za oblačila, vam gotovo najprej pride na misel pranje, sušenje in likanje.

Domača opravila, ki zagotovo niso prav visoko na lestvici najljubših dejavnosti med domačimi stenami. A z dobrimi pomočniki gre vse lažje. V nego oblačil vključite vse družinske člane, saj oblačila nosijo vsi. Zakaj vam otroci ne bi pomagali pri obešanju perila, mož pa naj odnese težko košaro polno mokrih oblačil po stopnicah, na teraso ali balkon. Med dobre pomočnike pa sodijo tudi gospodinjski aparati, na katere se lahko zanesete. Mednje gotovo sodijo tudi pralni in sušilni stroji Samsung, s katerimi je nega oblačil učinkovitejša in bolj prijetna.

V nadaljevanju smo za vas zbrali 3 nasvete, kako kar najbolje skrbeti za svoja oblačila:

Št. 1

S pranjem perila ne odlašajte predolgo

Tudi temna oblačila lahko, brez strahu, da bi zbledela, perete redno oziroma, ko je to pač potrebno. Nova EcoBubble tehnologija pralnih strojev Samsung zagotavlja zmogljivo in hkrati nežno čiščenje tudi pri nizkih temperaturah. Ker se detergent spremeni v mehurčke, hitro prodre v tkanino in poskrbi za učinkovito odstranjevanje umazanije ter zaščiti barvo in teksturo oblačil. Zato vam ni treba več skrbeti, da bodo vaša črna oblačila po nekaj pranjih izgledala siva in sprana.

Št. 2

Na pretiravajte s temperaturo

Oblačila se bodo ohranila dlje, če jih ne boste prali pri previsokih temperaturah. Zgoraj omenjena tehnologija EcoBubble je enako učinkovita tudi pri nizkih temperaturah in zato bolj nežna do vašega perila. QuickDrive tehnologija pa poskrbi, da je cikel pranja dolg ravno toliko kot mora biti (skrajša ga tudi do 50%) in s tem skrbi tudi za nižjo porabo energije, ne da bi s tem ogrozil učinkovitost čiščenja. Cikli so običajno krajši, tudi kadar je nižja temperatura pranja. Pralni stroji Samsung prinašajo tudi funkcijo Osebno prilagojenih ciklov, ki si s pomočjo umetne inteligence zapomnijo vaše pralne navade in vam predlaga najustreznejše cikle pranja.

Št. 3

Oblačila osušite takoj po pranju

Če imate na voljo sušenje na svežem zraku in soncu, to vsekakor izkoristite. UV svetloba beli bombaž in ugodno vpliva pri uničevanju glivic, pršic in neprijetnih vonjav. Pozimi in v domovih brez vrtov ali balkonov pa je sušenje perila večkrat izziv. Takrat na pomoč priskočijo sušilni stroji Samsung. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja nežen ter energijsko in stroškovno učinkovit način sušenja oblačil. S programom Super Speed lahko mešano perilo iz bombaža in sintetike posušite v le 39 minutah.

Dodajanje perila kar med pranjem

Pameten izbor gospodinjskih aparatov vam lahko prihrani veliko časa in energije. Pralni in sušilni stroji Samsung so zasnovani za moderne potrošnike, ki si želijo učinkovite, varčne in zanesljive naprave, ki jih je preprosto uporabljati. Sledijo navadam in potrebam ljudi, kar lepo odraža tudi možnost dodajanja perila med samim pranjem. Priznajte, kolikokrat po zagonu pralnega stroja naletite na nogavico, majico ali kak drug kos, ki ste ga pozabili dati v stroj. S pomočjo posebnih vratc AddWash pri pralnih strojih Samsung, lahko spregledano perilo preprosto dodate, kar sredi pralnega cikla. Enako enostavno pa je tudi dodajanje ročno pranega perila, ki ga želite le izprati ali ožeti.

5 let brez skrbi

Ker vemo, da se lahko v petih letih veliko zgodi, vam Samsung ponuja 5 let garancije na določene modele hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih kuhinjskih aparatov in sesalnikov Samsung, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022, ter sušilnih strojev in pralno-sušilnih strojev, kupljenih v času od 1. 2. do 31. 3.2022.

Za pridobitev pravice do 5 let garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si.

Več informacij in seznam naprav, vključenih v promocijo, najdete tukaj.

Vse podrobnosti in pravila promocije najdete tukaj.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Darinka in Ivo presenetila, takole je danes
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Darinka in Ivo presenetila, takole je danes
naslednji članek
Ljubezen po domače: Mija ponosna mama in babica
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mija ponosna mama in babica