državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vrača se elegantna obutev

11. 4. 2022; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass
Udobne in kakovostne superge so dober nakup, a kljub temu smo zadnji dve leti v kolekcijah obutve pogrešali eleganco in petke.

A to pomlad in poletje bo vse drugače, saj se šik obutev in glamur vračata v modo, in v trgovinah Mass je na voljo že velika izbira elegantnih čevljev. Prihajajo toplejši dnevi, ko bomo odložili zimske plašče in sezuli tople škornje. Neizmerno se veselimo ’stajlingov’ z lepimi polsandali, sandali in natikači, ki jih bomo kombinirali s poletno garderobo. Superge seveda še naprej ostajajo pomemben del naših modnih kombinacij, a dame si boste gotovo letos dale duška tudi z elegantnimi čevlji.

Najbolj priljubljene modne znamke čevljev v Massu, kot so na primer Steve MaddenGuess, LiuJo,TamarisLes Autres in Lauren imajo v svojih kolekcijah zares lepo obutev, ki vas ne bo osvojila le z videzom, razveselilo vas bo, da se tudi pri elegantni obutvi nadaljuje trend udobja. Glavne značilnosti letošnjih kolekcij obutve za pomlad in poletje so barve, detajli, kot so ’šnole’, ’ketnice’, tenki podplati in zanimive pete. Letošnja eleganca pa je predvsem nosljiva. In katere elegantne čevlje bomo nosili?

Klasični salonarji

Nič ne polepša ženske noge bolj kot salonarji z visoko peto. Z njimi je vsak ’outfit’ prefinjen in eleganten, hkrati si lahko z njimi privoščimo tudi drznejše in mladostnejše ’stajlinge’. Pobrskajte po kolekcijah čevljev s peto blagovnih znamk Ralph Lauren, s.Oliver, Liu Jo in Tamaris.

Modni hit bodo letos polsandali, križanci med sandali in salonarji. Njihovo eleganco lepo poudari pašček, ki si ga zapnemo okoli gležnja, moderni bodo tudi čevlji, ki si jih s trakovi zavežemo okoli nog. Beli ali črni polsandali izvrstno dopolnijo monokromatski videz, za drzne modne kombinacije pa predlagamo polsandale Steve Madden z zlatimi špicami ali živo zelene in roza polsandale Les Autres.

Sofisticirani sandali

Popolna obutev za vroče poletne dni so sandali, ki jih letos krasijo elegantni dodatki, kot so kamenčki in ’ketnice’, na svoj račun boste prišle tudi ljubiteljice barv. V Massu boste našle čudovite sandale v rumeni, zeleni, vijolični, beli in zlati barvi ter si z njimi dale duška pri sestavljanju ’outfitov’. Liu Jo, Guess, Upcollection in Steve Madden so tiste blagovne znamke, ki nas ne bodo pustile ravnodušnih.

Nepogrešljivi natikači

Postali so klasična obutev in med njimi najdemo zares elegantne modele. Letos so zelo priljubljeni tako imenovani ’mules’, ki jih nosimo na podoben način kot mokasine. Vroč trend pri natikačih bodo to poletje bottega pletenica, kvadratna konica in zanimive petke.

prejšnji članek
Kaj se dogaja v salonu Kate Balon?
Svet slavnih
Kaj se dogaja v salonu Kate Balon?
naslednji članek
Takšen je danes Saša Vrtnar!
Svet slavnih
Takšen je danes Saša Vrtnar!