zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja v salonu Kate Balon?

11. 4. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
kate b

Kate Balon foto: Osebni arhiv

Kate Balon se je naučila, da tudi v negativnih situacijah poišče žarek upanja in iz njega splete priložnost za kovanje novih ciljev.

Sprva se je zdelo, da bo Katina izpostavljenost na malih ekranih slabo vplivala na posel v masažnem salonu, kamor vlaga skoraj ves svoj čas in energijo. A na njeno veliko presenečenje je realnost povsem drugačna od odzivov, ki jih je moč zaslediti v virtualnem svetu. Trud in prizadevanja, da s kvalitetnimi protibolečinskimi in blagodejnimi tretmaji pomaga strankam do boljšega počutja, namreč vzbuja vse več zanimanja, kar je tudi razlog, da je sklenila svojo ponudbo obogatiti z novimi masažami.

Za Kate stranke pravijo, da 'ima roke od boga'. foto: Planet TV

»Hvaležna sem za tako lepe odzive in vsa povpraševanja, je pa res, da je potrebno vedno razmišljati v naprej in izboljševati ponudbo. Zdaj v salonu nudim tudi športne, tajske in filipinske masaže, še posebej pa se veselim izvajanja sproščujoče masaže z vročimi kamni,« pojasni Kate in doda, kako vesela je, ker ji prepoznavnost na malih ekranih ne odnaša posla, pač pa ravno obratno, saj poleg stalnih strank na njena vrata trka vedno več novih.

»V mojem salonu imam krasne stranke. Prijazne, spoštljive, takšne, ki cenijo moj trud. Pogosto mi rečejo, da imam roke od boga, saj jim pomagam odpraviti bolečine, po masaži se počutijo veliko bolje. Veliko je tudi novih obrazov, ki sem jih seveda zelo vesela.«

prejšnji članek
Mlada igralka Rosa Romih: Kolikor vložiš, toliko dobiš
Svet slavnih
Mlada igralka Rosa Romih: Kolikor vložiš, toliko dobiš
naslednji članek
Vrača se elegantna obutev
Moda&Lepota
Vrača se elegantna obutev
#obraziavenija
obraziavenija